Våre saler

Ramaskrik 2023 har i alt 5 kinosaler. For gamle kjente er det et par nye. 
Alle salene er i kulturhuset, dvs. minus den mest eksklusive (les nederst i oversikten)

Storsalen
Dette er, som navnet sier, vår store sal med en kapasitet på opptil 432 inkl. balkonger.
Salen er utstyrt med topp moderne laserprojector og tilhørende utstyr. Oppgradert i 2022.
Storsalen er en kombinert konsert- og kinosal.

Kinosalen
Denne salen har en kapasitet på 104 publikummere, og har i likhet med Storsalen oppgradert kinoutstyr i 2022. Den har også Dolby Atmos-lyd og er i tillegg en fullt operativ 35mm-kinosal.

Speilsalen
Denne salen har vi brukt med ujevne mellomrom og er en intim liten konferansesal for anledningen gjort om til kinosal. Med oppbygd amfi, kraftig projektor og lydanlegg arvet fra kinosalen fungerer den svært godt som en tilleggsal for oss under Ramaskrik. Kapasiteten er på beskjedne 35 seter.

Allsalen
Denne er ny av året (2023) og er kulturhusets gymsal, øvingslokaler for korps, kor osv. Akustikken er god pga. trespiler på veggene. Vi bygger opp et amfi for god sikt og leier inn bygdekinoen for anledningen. Det betyr også topp moderne visningsutstyr. Kapasitet 80+. 

Ramaskrik hjemmekino
Dette er en eksklusiv sal med plass til hele 4 (!) stk. En solid og fin hjemmekino sentralt i Oppdal. Konseptet er rett og slett å få et eksklusivt møte med en regissør som vil introdusere sin film for nettopp deg og tre stk. til. Det annonseres på vår nettside hvordan, hvem og når.

Foajeen
Dette er forsåvidt ikke en kinosal, men der vi har live podcaster, intervjuer med filmskapere, quiz osv. Her har vi kiosk, kafe og bar. Det vrimler av folk mellom filmene og på live-eventene.