Det er et kult og variert utvalg kortfilmer i år. Hele Ta en titt!
Filmene vil vises foran langfilmer fordelt gjennom festivalen.

FROM BEYOND
Fredrik Hanas prisvinnende kortfilm går sin seiersgang på festivaler ute i verden, selvsagt også Ramaskrik. Gjennom et fragmentarisk narrativ skildres menneskets møte og håndtering av det utenomjordiske.
Vises foran Dark Glasses

BABY BOOM
Den middelaldrende alkoholikeren Runar mener han har scoret den perfekte daten. Ting tar en merkelig vending når han innser at han er gravid med hennes alien-egg.
Filmen har siden premieren i under Tampere filmfestival i Finland i vår, deltatt på en rekke store norske og internasjonale festivaler. Baby Boom er en del av regissør Tomas Lunde of flere sitt They Came-univers.
Vises foran Holy Shit!

THE MICROSCOPE
En eksentrisk vitenskapsmann får endelig tak i noen sjeldne prøver. Men ingenting kunne forbredt ham på hva han kommer til å se gjennom mikroskopet.
Vises foran The Harbinger

FANITULLEN
Den lokale spelemannen Ragnar er hodestups forelska i Synnøve. Dessverre skal hun giftes med den rikeste mannen i landsbyen. I total fortvilelse kaster Ragnar fiolinen sin i en mørk dam, hvor en mytisk skapning gir den tilbake til ham i en annen form og med mørke krefter. Trøndersk kortfilm fra produksjonselskapet Klipp og Lim. Regissert av Lars Hegdal og Ole Kristian Øie.
Vises foran A Wounded Fawn

TISTLEBU
Den sinnstunge og nevrotiske Karl og hans naturforgudende kjæreste Sanna reiser for å bo og arbeide på Tistlebu gård som er drevet av en eldre kvinne ved navn Anna. Paret reiser med den romantiske ideen om å komme i dypere kontakt med naturen, men møtet med virkeligheten viser seg å være noe helt annet.
Vises foran Virus:32

BUZZKILL
Etter å ha vært på en blind date, bestemmer Rick og Becky seg for å være kjærester. Men en uventet oppdagelse avslører at førsteinntrykket ikke alltid stemmer med virkeligheten.
Vises foran Smoking Causes Coughing

HENCHMEN Mens en leiemorder angriper en mafiasboss, følger vi to håndlangere, som prøver å unngå deres uunngåelige skjebne, mens de venter på sin tur til å "beskytte" sjefen sin fra leiemorderen
Vises foran The Passenger

Her finner dere programmet for festivalen

Publisert
04. oktober 2022
Skrevet av