Jula ringes inn på Ramaskrik filmfestival. Det garanteres julestemning på Ramaskrik filmfestival – allerede i oktober. Vi får servert nisser med øks i høstens norske juleeventyr «There's Something in the Barn», - tre uker før den norske premieren

Foto/Copyright: 74 Entertainment / Ymer Media

- Førjulstida blir ekstra morsom i år. Festivalpublikummet får servert en blodig julekomedie med erkenorske fjøsnisser – denne gang med øks, sier festivalsjef Morten Haagensen

«There's Something in the Barn» er siste film fra produsentene Kjetil Omberg og Jørgen Storm Rosenberg, som har gitt oss filmer som «Død Snø» og «I onde dager». Et univers vi elsker! Det betyr en god dose humor og sjangerfilm etter vår smak.
- Dette er en herlig film med referanser bl.a. til de deilige Gremlins og Critters-filmene på 80-tallet. Filmen står veldig fint på egne ben og er satt til et landlig nedlagt småbruk i Innlandet.

Etter å ha arvet en gård i Gudbrandsdalen flytter en amerikansk familie inn til jul. En livslang drøm går i oppfyllelse. Men det var før de hissa på seg fjøsnissene.
- «There's Something in the Barn» er et svært underholdende R-rated førjulseventyer for «hele familien» med ungdommer og voksne. Masse humor med kjente norske komikere som Henriette Steenstrup og Calle-Helevang Larsen samt en familie fra USA på jakt etter de norske tradisjonene – noe de får til gangs.

«There's Something in the Barn» er regissert av Magnus Martens og har norsk kinopremiere 10. november, men får sin norske premiere på Ramaskrik filmfestival allerede 19. oktober som årets åpningsfilm. Filmen er også tatt ut til Fantastic Fest i USA, en av de aller største Fantastic-festivalene i verden.

Vi spår en morsom førjuls tid på norske kinoer, og det hele starter i Oppdal 19. oktober.

Velkommen til Ramaskrik filmfestival. Festivalpass kan skaffes her, og trenger du overnatting ser du her

Publisert
12. september 2023
Skrevet av