Den første visninga av høstens store norske halloweenfilm skjer på Ramaskrik, ei uke før resten av Norge. Celebre gjester står i kø på før-premieren i Oppdal torsdag 20. oktober. Skuespiller Herman Tømmeraas og produsenter Dave Spilde og Tommy Wirkola er blant gjestene som kommer.

«Leave» er filmen der amerikanske Hunter leter etter sin familie i Bergen. Som spedbarn ble hun funnet forlatt på en gravplass i USA, svøpt i et teppe med satanistiske symboler. Nå er hun besatt på å finne ut av sitt opphav.
- Norsk film åpner norsk skrekkfilmfestival. Perfect match, sier festivalsjef Morten Haagensen. Vi skal lage skikkelig festpremiere der publikum får møte folka bak filmen.

Herman Tømmeraas, kjent bl.a. fra TV-seriene Skam og Ragnarok kommer til Oppdal for å møte publikum.
- Tømmeraas er et kjent ansikt for mange og er i gang med flere filmprosjekter. Vi er så klart veldig fornøyde med at han nå gjør en skrekkfilm, sier Haagensen

Fra produksjonen kommer også regissør Alex Herron, produsentene Dave Spilde og Tommy Wirkola.
- Wirkola har preget norsk sjangerfilm siden debuten med Kill Buljo i 2007. Som regissør og produsent har han bl.a. gitt oss Død Snø-filmene og fjorårets «I onde dager». Wirkola er godt etablert i Los Angeles der han har levert filmene «Hansel & Gretel: Witch hunters», «What Happened to Monday» og er aktuell med «Violent Night» som har internasjonal kinopremiere i desember.
- Endelig får vi besøk av Tommy Wirkola på Ramaskrik. Han har stått på ønskelista vår i alle år. Vi er helt sikre at publikum også vil sette pris på det, sier Haagensen.

«Leave» blir vår offisielle åpningsfilm tidlig kveld torsdag 20. oktober kl. 18.30.
Filmen har norsk kinopremiere fredag 28. oktober.

Publisert
31. august 2022
Skrevet av