Velkommen til Ramaskrik 2020, 15. – 18. oktober

Ingen høst uten Ramaskrik! Vi lever i beste velgående og ønsker alle som elsker skrekkfilm velkommen til filmfestival i Oppdal 15. – 18. oktober. Ramaskrik er 10 år og dette skal feires med fire mørke høstkvelder i fjellbygda.

- vi er jo eksperter på post-apokalypse og viruskaos på film, så hva er vel mer naturlig enn at vi trosser en pandemi, sier festivalsjef Morten Haagensen. Det så riktignok litt mørkt ut en periode i mars og april, men med myndighetenes åpning av samfunnet og kinoene ligger alt til rette for fire skrekkelige dager på Ramaskrik.

Det er faktisk 10ende utgave av Ramaskrik. Den første festivalen ble arrangert oktober 2011 og var starten på en skrekkelig fin reise.
- Det ligger an til en eller annen form jubileumsfest og vi håper alle som har vært her i løpet av disse årene vurderer en tur til Oppdal i oktober, avslutter Haagensen.

Filmfestivalen tar selvsagt alle former for smittevernhensyn under festivalen. Publikumskapasiteten på kinoen er god og vi vurderer i tillegg flere visningsarenaer.
- Når publikumet kommer hit til Oppdal skal de vær trygge på én ting; vi skal gjøre det vi kan for å skremme de i så trygge rammer som mulig!


_
_
_