Takk for i år - digital festival ble en suksess

Takk til alle som deltok, bidro og støttet Ramaskrik 2020. Vi er strålende fornøyd med gjennomføringen og tilbakemeldingene er gode.

Vi klokket inn på nærmere 1800 løste billetter til Ramaskrik digital. Over to måneder med brukt filmtid på skjermer rundt omkring i Norge. Vi tror også vi kan regne med at mer enn en person i snitt satt foran skjermen da filmene ble vist. Det er ikke noe fasit på dette, men om vi regner to i snitt pr. billett er vi oppe 3600, et tall som ligner veldig på det vi har på en fysisk festival. Dette er naturlig nok bare synsing, men vi kaller det en kvalifisert synsing.

Tilbakemeldingene vi får på programmet er gode. Selv om vi missa de store utsatte kinolanseringene fikk vi på plass over 20 langfilmer og en rekke kortfilmer. Vi speila internasjonal horror godt. Selv i dette pandemiåret blir det lansert god skrekkfilm.

Når vi først skulle gå digitalt var det deilig å åpne festivalen med Zoom-filmen Host. Vi fikk fikk med oss både regissør og skuespillere som første gjester ut på en rekke zoom-samtaler i løpet av helga.

I tillegg fikk vi et eksklusivt møte med regissør Edgar Wright, bokbad med T.H. Håvardsen og ikke minst panelsamtale om norsk skrekkfilm

Alle intervjuer (minus det meget eksklusive Wright-intervjuet) ser du på vår YouTube-kanal

Nå håper vi pandemien gir seg og vaksinen kommer slik at vi igjen kan møtes over en kaffekopp i Oppdal kulturhus neste år. Datoen er 21. - 24. oktober 2021. Da skal vi ta igjen vårt tapte 10-års jubileum.

Velkommen

_
_
_