Skrekkelig bokbad på Ramaskrik

Midt under koronakaoset i mars kom boka «Galgedans». Forfatter Tor-Håkon Håvardsen har levert ei bok utenom det vanlige, perfekt for oss som elsker skrekk. Vi tar den ut av pandemien og inn i dens rette element med et bokbad under Ramaskrik.

«- En ekstremt skakkjørt seriemorder har god hjelp fra egen familie i elegant formidlet skrekkhistorie» . Dette skriver Adresseavisen i sin 5-er anmeldelse.
- Vi fikk tak i et eksemplar for å sjekke ut fersk horror i bokform. Håvardsen kan sin skrekk, det er bra sikkert, og vi vil at flere skal få øynene opp for boka med et bokbad under festivalen, sier festivalsjef Morten Haagensen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Bokbadet vil foregå over nett og kan sees både i vår festivalløsning, men også på vår Youtubekanal RamaskrikTV. Det er Oppdal kulturhus sin gode bibliotekar Andrea Skogtrø Eggan som vil være programleder.
- Galgedans har blitt kalt en bestialsk splatter-krim, så for Ramaskrikfans må denne være helt ypperlig. Jeg har ikke lest noe som ligner, og jeg gleder meg veldig til bokprat med Tor-Håkon. Vi skal ikke spoile, så alle kan trygt se samtalen før dere har lest boka, sier Skogtrø Eggan. Tor-Håkon Håvardsen er begravelsesagentenes Jørn Lier Horst, som har en arbeidshverdag som byr på ganske mye død, så det må jo blomstre av ideer til oppfølgerbøkene, mener bibliotekaren.

Om boka:
Theodor er begravelsesagent og en vanlig småbarnspappa i en norsk kystby med hvitmalte hus og stakittgjerder rundt hagen.
En sommerdag gjør datteren hans en stor feil, og pappa Theodor står overfor valget: Skal jeg ringe politiet eller få liket av naboen til å forsvinne?
Hvor langt er vi villig til å gå for å beskytte barna våre? Dette er begynnelsen til en historie du aldri vil glemme.
Forfatteren Tor-Håkon Håvardsen tar deg med inn noe mer skremmende enn du kan forestille deg.
Galgedans er første bok i en trilogi.

Om forfatteren:
Tor-Håkon Håvardsen er selv småbarnspappa og bor i en kystby med hvitmalte hus og stakittgjerder rundt.
Han er begravelsesagent i det virkelige liv. Han har tidligere utgitt boken «En seksti under» — en varm, respektfull og interessant bok om hvordan livet er, når døden er jobben.

_
_
_