Ramaskrik kickoff 29. mai

Nå er vi så gira på en skikkelig festival at vi starter med en kickoff for høsten allerede nå. Fysisk i Oppdal, digitalt for resten. Kjøper du festivalpass til høstens fysiske festival får du dette som bonus – free of charge.

Dette er planen
Fredag kveld 28. mai slipper vi to spillefilmer + et kortfilmprogram digitalt på vår plattform. Disse filmene ser du når du vil i løpet av helga, uansett hvor du bor – i Norge!
Befinner du deg i Oppdal kan du i tillegg se tre filmer fysisk i kinosalen her i Oppdal kulturhus.

Dette er dealen
Vi vil ha dere med allerede nå. Derfor får du tilgang til alt dette om du kjøper et festivalpass til høstens 10-års jubilerende Ramaskrik filmfestival 21. – 24. oktober i Oppdal kulturhus. Vi går for en fysisk festival inntil det motsatte er bevist. Passet koster 690,- og du vil få tilsendt en tilgang på mailen du legger igjen i nettsalget. Den kan brukes på de digitale filmene.
Billetter til det fysiske eventet henter du ut i Oppdal kulturhus

Om du ikke kjøper pass er det selvsagt fullt mulig å kjøpe enkeltbilletter både fysisk og digitalt.

Frivillige får tilgang
Vi ønsker oss også frivillige til høstens festival. Send inn en søknad innen torsdag 27. mai. Får du jobben som frivillig får du samme tilgang til kickoff – helt gratis. Les mer om hva det betyr å være frivillig her.

Digitalt program
Det digitale programmet består av to spillefilmer samt et kortfilmprogram.
Først ut er thrilleren Son regissert av Ivan Kavanagh, som leverte The Canal til Ramaskrik for noen år siden. Dette er creepy og spennende saker om fortiden og en svært syk sønn. Men Andi Matichak og Emilie Hirsch i de to sentrale rollene.

Blood Conscious er en liten perle som kommer i kjølvannet av filmer som Get Out (2017) og Us (2019) og har en undertone inn i den amerikanske rasedebatten.  Filmen hadde verdenspremiere i Ramaskrik-programmet under Kosmorama

Kortfilmprogrammet «Korte grøss» lanseres innen kort tid, og vil inneholde filmer vi har vist i samarbeid med Minimalen.

Les om filmene og se trailere her.

Fysisk program i Oppdal kulturhus
Klassikeren Escape From New York er 40 år og relanseres nå digitalt restaurert. Med super lyd og godt bilde kan du få se filmen på kino lørdag 29. mai.
I løpet av pandemien er det mange som ikke har vært på kino for å se de gode skrekkfilmene. To av de som har imponert oss mest i denne perioden er The Invisible Man og Freaky. Begge ser du hos oss denne lørdagskvelden.

Da er det bare å sikre seg et festivalpass til høstens Ramaskrik, så får du alt dette gratis. Eller meld deg som frivillig innen onsdag 26. mai. 

Vi samarbeider tett og godt med Tysvær skrekkfest som i sin helhet kjører fysisk kickoff med de samme filmene, samme helg. Om du befinner deg på Haugalandet bør du vurdere enn tur dit.

_
_
_