Ramaskrik 2020 blir digital

Høsten ble ikke helt som vi håpet, med smitteoppblomstring i Norge. Med dette følger en stor usikkerhet rundt det å gjennomføre større arrangement med tilreisende publikum. Det er en kontinuerlig risiko for at festivalen blir avlyst helt frem mot gjennomføring om utviklingen går feil vei. Derfor blir høstens Ramaskrik en digital festival, ikke fysisk i Oppdal.

Å gjennomføre en fysisk festival er et enormt ansvar, veldig krevende både praktisk og økonomisk, 

Til sammen gjør dette at vi føler dette blir en nærmest uoverkommelige oppgave å gjennomføre en fysisk festival i Oppdal denne høsten.

Vi har derfor tatt en avgjørelse om at Ramaskrik 2020 blir en digital festival! Vi er trygge på at vi skal få til en flott online-festival med gode skrekkfilmer, spennende gjester og noen overraskelser – akkurat slik en festival skal være. Dette er også en god nyhet for alle de som følte de ikke kunne ta turen i år, pga usikkerheten rundt covid-19.

Alle som har kjøpt pass får naturlig nok refundert penger eller muligheten til å bli med over digitalt. Detaljer om dette kommer når det er klart.

I løpet av den nærmeste tiden vil alle som har kjøpt pass få en e-post med informasjon om hvilke valg man har, og hvordan man får tilgang til den digitale festivalen.

Til dere som ikke har kjøpt pass ennå. Det kommer opp et billettsalg ganske snart

Til dere som har bestilt overnatting på vårt festivalhotell Quality Hotel Skifer; ta kontakt med de for å få kansellert oppholdet.
Her finner dere kontaktinfo;

Hold dere friske, hold avstand, sprit hender og hold motet oppe, så sees vi på en skjerm nær deg.

Oss tållåst

_
_
_