Filmprogrammet er klart – ni nye titler til Ramaskrik

Vi er i mål! Siste filmslipp inneholder alt fra russisk thriller, dansk folkhorror og amerikansk westernskrekk. Med disse ni titlene er langfilmprogrammet komplett, og du kan sette opp festivalløypa.

Fra før har vi sluppet 10 filmer:
- Første programslipp Ramaskrik 2020
- Ramaskrik slipper nye filmer, kun tre uker til festival

12 Hour Shift

Angela Bettis, kjent fra filmer som May (2002) og Ramaskrik-favoritten The Woman (2011), er strålende som sykepleieren Mandy. I 12 Hour Shift følger vi henne gjennom et langt skift, hennes verste dag på jobb noensinne.

For the Sake of Vicious

For the Sake of Vicious har ikke bare en råtøff tittel, men er en herlig blanding av motor, fart, vold og krimgåter i en home invasion-film med et lite glimt i øyet. En uskyldig sykepleier blir ufrivillig del av en voldsorgie når en kidnapper og hans offer tar seg inn i huset hennes på halloween.

Homewrecker

Dette er en fiffig liten svart komedie, med like deler absurd humor og horror, båret frem av en ypperlig Precious Chong i rollen som Linda.

Ingen skal sove

Ingen skal sove er en effektiv liten thriller som beveger seg godt inn i folkhorror-sjangeren. Den sleper seg sakte av gårde, og uhyggen som skjuler seg i den trivelige, fordrukne, danske folkesjelen kommer stadig nærmere.

Triggered

Ni venner på campingtur våkner opp dagen derpå, alle har fastmontert bombevester med forskjellige nedtellingstidspunkt på. En god miks av sørafrikansk horror, svart humor og gore er ganske så fornøyelig!

Sleepless Beauty

Mila, en ung russisk kvinne, blir kidnappet og våkner i et lagerrom. Der blir hun nektet å sove og blir utsatt for fysisk og psykisk tortur. I tillegg streames det hele for et sadistisk og kynisk publikum. Men hva er det egentlig som foregår?

The Pale Door

Etter et mislykka togrøveri sitter en gjeng med cowboyer igjen med ei mystisk kiste. Det ene fører til det andre og de ender opp i en spøkelsesby hvor de må kjempe for livet. En western/horror fra regissør Aaron B. Koontz, en av filmskaperne bak Scare Package som vi viste under Kosmorama i mars.

Yummy

Velkommen til den første Ramaskrik-filmen fra Belgia. Crazy og blodig bodyhorror-zombiekomedie fra en meget tvilsom østeuropeisk klinikk for plastisk kirurgi. La oss le og underholdes!

Dark Place

Ingen skrekkfilmfestival er komplett uten en antologi. I år presenterer vi Dark Place – en australsk horror-antologi bestående av fem veldig forskjellige filmer. Felles for alle er at de er laget av nye, lovende filmskapere fra Australias urbefolkning.

Hele programmet finner du nå på vår visningsplattform Eventive. Der kan du også kjøpe festivalpass.

_
_
_