Facebooksiden nede, bruk andre kanaler

Ramaskrik er dessverre, av uforståelig grunner, tatt ned av Facebook for andre gang på ei uke. Vi får ikke oppgitt noen grunn og vi kan ikke lenger vente på dette selskapet. Vi fokuserer nå all energi og kommunikasjon til andre kanaler

Websiden: som du nå er på, vil være vår hovedkanal for informasjon. Her legger vi ut artikler, og informasjon du trenger om Ramaskrik.

Instagram: RamaskrikOppdal  Den har vi ennå og vil bruke aktivt i tiden fremover

Twitter: Joda, vi er faktisk på twitter også. Ramaskrik_ heter vi der.

RamaskrikTV på YouTube: Her vil vi poste trailere, evt. livestreams og andre innslag. Du finner også massevis av innslag fra tidligere festivaler her


Nyhetsbrev via mail. Her pusser vi nå opp mailbasen vår og håper dere vil melde dere på. Vi trenger en stor mailbase for å klare oss mest mulig uten Facebook.

Og til slutt så har vi faktisk en gruppe på facebook som du kan melde deg inn i. Der vil vi så klart også oppdatere dere på hva som skjer på festivalen. 


Vi skulle egentlig begynt med programslipp, festival-info og kommunikasjon med dere, men ble helt satt ut da Facebook fjernet alle spor av oss i deres univers rett etter ferien. Synd for dem og synd for oss, men vi skal nok klare oss helt fint likevel.

Vi takker for tålmodigheten og håper dere følger oss videre

_
_
_