2019: Ramaskrik slipper fire nye titler

Gøy, vondt, spennende og ubehagelig! Dagens filmslipp er høyt og lavt i følelsesregisteret. Fire nye titler klar for Ramaskrik19

Red Letter Day
Cameron Macgowans første langfilm, Red Letter Day, blir å se på Ramaskrik 2019. Den rolige forstadsidyllen slår sprekker når alle i nabolaget mottar hvert sitt mystiske røde brev. Brevet inneholder instrukser om å drepe en navngitt person før vedkommende dreper deg i stedet. Mens noen forsøker å rolig finne ut hva som har skjer, er det så klart andre som benytter sjansen til å få utløp for litt aggressivitet. Spørsmålet blir dermed: Hvor godt kjenner du naboene dine?



The Golden Glove
Regissør Fatih Akin er kjent for filmer som Mot veggen (2004) og Den andre siden (2007), og under årets Berlinale ble hans nye film The Golden Glove en snakkis. Vi har tatt den inn i programmet vårt og gleder oss til å gi dere den ekle følelsen av å sitte på en skitten, gusjebrun tysk pub på 70-tallet sammen med et særdeles slitent klientell. En seriemorder lusker i skyggene, og uhyggen blir ikke mindre av at filmen er basert på den sanne historien om Fritz Honka.



Koko-Di Koko-Da
Ubehaget fortsetter i Johannes Nyholms Koko-Di Koko-Da. Et sørgende ektepar er tvunget til å konstant gjenoppleve et mareritt av en campingtur. Ute i skogen møter de tre truende, allegoriske figurer som terroriserer dem natt etter natt. Mens han er fullstendig klar over hva som skjer, virker det som om hun ikke husker noenting. Koko-di Koko-da er et visuelt fantastisk eventyr som er noe av det mørkeste og mest truende du kan se i år. Det som skjuler seg i skogen er mye verre enn du tror!


Satanic Panic
Etter dette kan det være godt å få opp humøret igjen med en real partyfilm, og Chelsea Stardusts Satanic Panic fyller denne rollen utmerket. Pizzabudet Samantha er langt nede økonomisk, men ser muligheten for mye tips når hun får en leveranse til et rikmannshjem. Når dette uteblir, går hun inn for å klage – for så å havne midt oppi et satanistisk rituale. Dette er en heseblesende svart forviklingskomedie om satanister, djeveldyrkelse og girlpower. En visuell og verbal kinofest!


_
_
_