2018: Zombiemusikal, Japansk festivalhit og mer snadder

Når så du sist en zombie-musikal? Nå får du sjansen med filmen Anna and the Apocalypse. Vi elsker å gi publikumet vårt det som skiller seg ut både kreativt og annerledes. Her kommer fem nye titler klar for Ramaskrik18:

Sang, dans og zombier ! Hvem har vel ikke lyst å bryte ut i sang og dans når zombieapocalypsen er på vei ? I det som beskrives som en blanding av Highschool Musical og The Walking Dead får du årets julefilm fra Skottland i Anna and the Apocalypse.

Flere zombier får du i den japanske festivalhiten og fenomenet One Cut of the Dead. Når et filmteam spiller inn en zombie-serie i et nedlagt industrilokale dukker plutselig en ekte zombie opp. Filmen åpner med ikke mindre enn en 37 minutters-lang sammenhengende scene. Dette er kreativt og blodig gøy!

Hvor langt er du villig til å gå? I Amerika finnes det folk som lager såkalte Haunted Houses i hagen til Halloween. Enkelte går enda lengre, veldig mye lengre enn andre og det er fascinerende at publikum lar seg herse med på de mest bestialske måter. Dokumentaren Haunters: The Art of Scare tar oss med til denne verden som forbløffa oss da vi så den. Se opp for McKamey Manor. 

Vi er inne i en 80-talls nostalgibølge og her lages det mye kult. Summer of 84 er en feelgood kompis/komedie/drama/thriller/skrekk laget av gjengen bak Turbo Kid. Velspilt, humoristisk og spennende om en kompisgjeng som prøver å avsløre en seriemorder. Det er selvsagt umulig å ikke legge merke til likhetstrekk med Stranger Things serien, men filmen ble faktisk skrevet 2 år før serien kom. 

Martin Freeman briljerer i britiske Ghost Stories. Filmen er basert på West End-stykket med samme navn og følger en skeptisk psykologiprofessor som skal undersøke tre ulike paranormale saker. Dette fører til ganske creepy hendelser som passer perfekt i en kinosal.

 

 

 

 

_
_
_