2018: Festivalplakaten 2018!

Her er årets festivaldesign og denne gangen kommer det et gufs fra Dovre i full fart mot skrekkfilmbyga Oppdal.

- I fjor ble det en skikkelig nevekamp på Dovre mellom to av nasjonalparkens kjemper, Dovregubben og moskusen. Det ser ut til at trollet vant, eller stakk av fra åstedet. Nå er det på tur nordover. Ganske hissig eller vettskremt.

Det er en grunn for at det passer ypperlig med en skrekkfilmfestival i Oppdal. Vi er omringet av spenning, historier og dramatisk natur. Og selve blodåra i Norge, toget, renner gjennom bygda i form av Dovrebanen. Det er naturlig for oss å fantasere litt rundt kortreist spenning når vi lager festivalens materiell. Det er illustratør Judit Forthun som har tegnet plakaten, som i fjor. Både vi og publikum liker uttrykket hennes veldig godt, og vi er strålende fornøyd med resultatet.

- Vi har noen grunnleggende identitetskapere i Oppdal. Skifer, fjell, moskus, troll, ski osv. Det er ingen tvil om hvordan man skal komme seg til Oppdal, det er toget som teller. Har du flaks (eller uflaks) får du selskap av et rasende troll med samme mål: den åttende Norges skumleste filmfestival i Oppdal 18. – 21. oktober 2018.

NB! Toginteresserte kjenner kanskje igjen togsettet. NSB type 49, også kjent som Dovregubben ?

_
_
_