2018: 15 nye filmer til Ramaskrik

Da er langfilmprogrammet komplett. Med disse 15 filmene har vi rekord i antall titler, hele 25 i slaget. Festivalpass og enkeltbilletter er ute for salg nå. Det er bare å forsyne seg av den skrekkelige menyen.

Det er ikke så rent lite deilig å slippe et fullt program. Det er fire uker igjen til festival og vi har klart å holdt vår egen deadline. Vi har pløyd gjennom nærmere 200 filmer og sitter igjen med et utvalg på 25 langfilmer med til sammen 46 visninger .

Siste bølge av filmer er en flora av film fra den o store horrorverden. The Cleaning Lady er en amerikansk film der marerittet starter når man leier seg vaskehjelp. You Shall Not Sleep er spansk thriller der vi får gjensyn med Spanias sqreamqueen Belén Rueda. Mer spansk i home invasion-filmen Framed som viser oss baksiden av sosiale medier. I What Keeps You Alive prøver et par å feire bryllupsdagen sin på ei øde hytte ved en innsjø, det går sjelden bra.

Det lages norsk film der ute og vi har to innslag på langfilmlista der den ene er en lang kortfilm. Boy Gets Eaten er en 25 minutt eksamensfilm fra filmskolen på Lillehammer. Killungard er norsk kortreist skummelt hus-langfilm laget av Magne Steinsvoll som også gjestet Ramaskrik med O`hellige jul. Det blir mer norsk på kortfilmprogrammet som lanseres neste uke.

Vi har også dokumentarer på programmet. Vi har tidligere lansert Haunters: The Art of Scare, men vi skal også til Storbritannia og våre venner i FrightFest med filmen FrightFest: Beneath the Dark Heart of Cinema.

I`ll take Your Dead er en rykende fersk kanadisk film om en sindig mann som har som jobb å få mordoffer til å forsvinne. 80-talls nostalgien er soleklar i herlige Summer of 84 laget av gjengen bak Turbo Kid. Vi liker antologifilmer og har funnet en med juletema denne gangen; All The Creatures Were Stirring er fem historier med en absurd rammehistorie.

Det er eksotisk med filmer fra andre verdensdeler. Vi har tidligere lansert indonesiske Satan's Slaves, nå kommer også Mon Mon Mon Mosters fra Taiwan. Dette er en er en innovativ og original sjangerhybrid. Original er også zombiefilmen The Dark. En slowburner med hjerterom fra Østerrike.

Australia er så klart også representert med naturhorrorfilmen Boar hvor et gigantisk villsvin herjer ute i ødemarken. Og til sist må vi trekke frem årets klassiker; det er så klart årets 40-åring Halloween. Nå kan du varme opp til åpningsfilmen med å se originalen. 

Tidligere har vi lansert disse titlene: Mandy , Piranha i bassenget, Von Trier sjokkerer igjen, Dukkeskrekk, VHS og skrekk fra Indonesia, Halloween åpner Ramaskrik, Zombiemusical

Da kan du se hele programmet med visningstider her

Vel bekomme 

_
_
_