2017: Seks nye filmer til Ramaskrik17

Her serverer vi seks nye titler til Ramaskrik17. Fra vestlandsvampyrer til uhyggelig camping i de australske skoger. Vi byr også på spansk og irsk skrekk samt en ekkel dag som aldri gir seg. Vel bekomme.

VampyrVidar er for tiden på reise til Amerika og er tatt ut til flere internasjonale festivaler. Selvsagt skal du få se filmen også på Ramaskrik. Dette er gøy og drøy skrekkhumor fra Vestlandet og det skader heller ikke at det er sau i filmer som vises i sauebygda Oppdal.
Trailer og omtale her

Happy Death Day er Blumhouse seneste og minner om en slags skrekkversjon av gode gamle Groundhog Day. Filmen har ordinær kinopremiere 27. oktober så dette blir den første visninga i Norge, og kun ei uke etter verdenspremieren. Vi takker UIP Norway for muligheten til å få vist den så tidlig.Vi kaller oss Norges skumleste filmfestival og Nails er en av disse som gir oss gåsehud på ryggen. Et av våre medlemmer i programrådet så fimen for seg selv i kinosalen rundt midnatt og var solgt! Shauna McDonald (The Descent, Howl) opplever skumle ting på sykehus.
Trailer og omtale her

Killing Ground en lekkerbisken av en villmarksthriller fra de australske skoger. Det er en telt-tur som ikke går helt som planlagt. Hørt det før? Joda, men dette er ikke en klassisk camp-film, tvert imot en original, ond og overraskende festivalfilm.
Trailer og omtale her

Vi holder oss i Australia når en av våre egne favoritter fra årets program presenteres. Dette er veldig spennende, temmelig vondt og sterkt. Hvis oppgaven til skrekkfilm er å advare og skape frykt, så er Hounds of Love et prakteksemplar på rette sorten. Den norske regissøren Fredrik Hana skreiv følgende på Facebook etter å ha sett den: "Ben Young`s Hounds of Love is totally horrifying and highly recommended. Filled with nailbiting tension and intence performances. Egde of your seat stuff". 
Trailer og omtale her


Sist ut er en spansk thriller, en sjanger vi må ha på en skrekkfilmfestival. Vi elsker de og denne gangen har vi funnet Under the Rose (Baja la Rosa). Kind of homeinvasion med en tvist. Bajo la Rosa, som er spansk for #under rosen", er en oppsiktsvekkende og nervepirrende debutfilm. Filmen har et enkelt premiss, men det hele er utført på en usedvanlig velgjort måte.
Trailer og omtale her

Disse seks filmene samt de syv andre vi har sluppet finner du en fin oversikt over på denne siden. Vi har ennå nesten like mange titler å komme med, så det er bare å følge med i våre kanaler fremover.

Ennå ikke sikra deg festivalpasshotell eller tog?. Ikke nøl..._
_
_