2017: Kaos, japansk gore og gyser

Her er tre nye titler til Ramaskrik 2017. Amerikansk Mayhem, Japansk gore og Canadisk tvillingskrekk. Vel bekomme.

Mayhem

Mayhem
Regi: Joe Lynch, USA 2017, 86 min
Advokat Derek Cho er ansatt hos Towers & Smythe Consulting. Han har jobbet seg opp i bedriften, men står plutselig uten jobb etter ha blitt lurt av en kollega. Derek marsjerer opprørt inn til sjefens kontor - akkurat da ID7, et virus som gjør folk sinnsyke, begynner å spre seg gjennom hele bygningen. Dørene låses og en 8-timers nedtelling begynner, til virusinfeksjonen avtar. Det er endelig tid for Derek å gjøre skikkelig arbeid når han må kjempe seg opp til sjefene på toppen av bygningen før tida renner ut.

Trailer ennå ikke sluppet


Still/Born
Regi: Brandon Christensen, Canada 2017, 97 min
Mary får tvillinger, men kun en av dem overlever. Sammen med ektemannen Jack flytter hun inn i et nytt hus i forstaden for å bearbeide sorgen og sørge for en trygg oppvekst for den gjenlevende sønnen Adam. Hun klarer likevel ikke å slå seg til ro. På tross av det som burde være et lykkelig familieliv, går hun inn i en fryktelig depresjon og er overbevist om at noe ondt vil ta fra henne sønnen. Baby-monitoren avslører snart at Adam ikke er alene på rommet sitt om nettene…

Trailer ennå ikke sluppet


Kodoku Meatball Machine
Regi: Yoshihiro Nishimura, Japan 2017, 108 min
Her har vi en spinnvill, gory og fullstendig over-the-top festivalfilm fra regissøren av TOKYO GORE POLICE og VAMPIRE GIRL VS. FRANKENSTEIN GIRL. Han er tilbake med den etterlengtede oppfølgeren til splatter/sci-fi/action-filmen MEATBALL MACHINE. Romvesener invaderer jorden, tar over hjernene til intetanende innbyggere og forvandler dem til biomekaniske krigsmaskiner. Sinnsyk japansk cyperpunk på sitt mest hissige!

Se trailern her :-)

_
_
_