2017: Åpen sal på Ramaskrik

Vi inviterer herved unge/lokale/up-and-coming filmskapere til å sende inn sine bidrag til årets festival! Vi rigger Speilsalen til en alternativ visningsarena og vil gjerne at DU hjelper oss med å fylle den med innhold.

Dette er åpent for alle, uavhengig om man har laget film før eller ikke.

Vi ønsker oss kortfilmer, work-in-progress, crowdfunding-kampanjer, og eventuelt lengre bidrag – og andre ting som vi ikke har tenkt på en gang, men som noen der ute har laget… Kun bidrag som passer til Ramaskriks sjangerorienterte profil vil bli vurdert, men utover dette er det kun fantasien som setter grenser.

Hvordan funker det?
Vi plukker ut de innsendte bidragene vi mener passer best inn på Ramaskrik. Programmet i Speilsalen vil gå parallelt med det offisielle festivalprogrammet, som finner sted i Storsalen og Kinosalen.

Hvis ditt bidrag blir plukket ut, får du vist det fram for festivalpublikummet på Ramaskrik – Norges ikke bare skumleste, men også største og viktigste sjangerfilmfestival.

Ramaskrik vil promotere Åpen sal-konseptet til sitt publikum, men du må være forberedt på å reklamere for det selv også, opp mot både publikum og gjester. Det er ønskelig at man kan være tilstede under festivalen – dette kan være en god arena for å treffe både publikum og andre filmfolk!

Ansvarlig for Åpen sal er Helene Aalborg. Bidrag sendes innen fredag 6. oktober til helene(at)ramaskrik.no.

_
_
_