Filmer 2015

ÅPNINGSFILM: Shut In (USA, 2015) 90 min Regi: Adam Schindler Engelsk tale, utekstet
Anna mister sin bror og tre tyver ser sitt snitt til å robbe huset under begravelsen. Det de ikke vet er at hun plages med agorafobi (angst for åpne plasser), og har i 10 år ikke vært utenfor husets vegger. Hun sliter så mye at når de kriminelle bryter seg inn i huset hennes klarer hun ikke å flykte ut. Men inne i huset blir det fort litt mer usikkert hvem som egentlig er offeret. Kanskje det ikke bare er agorafobi Anna sliter med? Shut In er en psykologisk thriller/skrekkfilm som er veldig smart bygd opp. Anna er strålende og overbevisende spilt av Beth Riesgraf uten for store fakter.
En vesentlig karakter i filmen er selve huset, som også har mange overraskelser i seg selv. Mørk, spennende og en tittel som vil bli stående som en av de bedre home invasion-filmene som er produsert de senere år. Regissør Adam Schindler er et talent det er verdt å følge med på.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


The Babadook (Australia, Canada, 2014) 93 min Regi: Jennifer Kent. Engelsk tale, norsk tekst
The Babadook er barnebokfiguren fra helvete som terroriserer familien i rekkehuset. Vi følger den utslitte enka og alenemora Amelie og hennes seks år gamle sønn Sam. Gutten er redd for monstre i huset og har store adferdsproblemer. Det blir ikke bedre når mora leser nattahistorier om Mister Babadook, en skapning som hjemsøker alle som får vite at den finnes. Jennifer Kents debutfilm ble første gang vist i Sundance i 2014 og er en creepy godbit som får nakkehåra til reise seg.Vi har tidligere vist The Babadook i vårt program under Kosmorama, og har plukket den fram fra arkivet i forbindelse med høstens kinolansering.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Berkshire County (Canada, 2014) 83 min Regi: Audrey Cummings. Engelsk tale, utekstet
Kylie Winters har det ikke greit. Ikke nok med at hun blir mobbet etter å ha tatt et dårlig valg på en fest, hun skal også få angre på at hun takket ja til å sitte barnevakt på selveste Halloween. Mens barnas foreldre nyter en romantisk middag på en fin restaurant, er Kylie og de to ungene alene i et stort hus langt fra folk. Det perfekte stedet for å få en pause fra mobberne, skulle man tro. Men så ringer det på døra, en liten gutt i grisemaske ber om godteri, og plutselig virker de ondskapsfulle klassekameratene som et relativt lite problem. For gutten er ikke alene, og de voksne som er sammen med ham har langt verre hensikter enn å spre rykter om Kylie. Det er ingen naboer i nærheten, politiet er langt unna, og Kylie skal få et svare strev med å beskytte seg selv og ungene mot de uønskede gjestene.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Children of the night (Limbo), (Argentina, 2013) 104 min, Regi: Iván Noel, Argentinsk tale,engelsk tekst
Journalisten Alicia blir invitert til å besøke det katolske barnehjemmet Limbo. Barnehjemmet blir styrt av den eldre kvinnen Erda. Det viser seg at barna på hjemmet i virkeligheten er vampyrer som for all evighet er forvist til å være unge. Også selveste barnebarnet til Dracula bor i leiren. Alicia blir først forferda, men får snart god kontakt med den 12 år (egentlig 32) år gamle Siegfried, som hun lekte med som barn. I kjelleren på hjemmet er det et større antall vintønner som har annet innhold enn årgangsvin. Snart blir barnas trygge tilværelse truet av vampyrjegere som gjerne vil få en stopp på vampyraktivtetene. Dette er virkelig en vampyr- og kultfilm utenom det vanlige, med en morsom Argentinsk vri og særegen stemning på den klassiske historien. Med neddempa handling, men også masse svart humor.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Clinger (USA, 2015) 81 min Regi: Michael Steves. Engelsk tale, utekstet
Robert Klingher er Fern Petersens utrolig slitsomme kjæreste, som i et øyeblikk av hodeløs kjærlighet dør i en merkelig ulykke. Når han selvsagt gjenoppstår, skjønner han ikke at han er død og er fremdeles dødsforelska. Men Fern er ikke like ivrig. Clinger starter som en romantisk tenåringskomedie, men utvikler seg til en horrorkomedie i romantikkens ånd.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Cooties (USA, 2014) 88 min Regi: Jonathan Milott og Cary Murnion. Engelsk tale, norsk tekst
Ingen Ramaskrik uten en film med Elijah Wood, denne gangen en herlig horrorkomedie. Et mystisk virus angriper en skole og forvandler barna til killer zombies. En gruppe lærere forskanser seg inne på skolen og må kjempe for livet, mens skolegården er full av aggressive, kjøttetende småtroll! Det er klassisk, blodig og morsomt. Tips: Ikke velg Chicken nuggets til denne filmen …

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Crimson Peak (USA, 2015) 119 min. Regi: Guillermo del Toro. Engelsk tale, norsk tekst.
Mesteren Guillermo del Toro vender tilbake til grøssersjangeren med et nytt mesterverk. Helt siden klassikerne Djevelens ryggrad og Pans labyrint har det vært høye forventninger til del Toros nyeste filmer. Nå har han laget en isende og overnaturlig grøsser om et hjemsøkt hus. Unge Edith (Mia Wasikowska) blir forelsket og gifter seg med Thomas (Tom Hiddleston), men oppdager at hennes sjarmerende ektemann ikke er den han utgir seg for å være. Når hun forsøker å flykte fra fortidens spøkelser, ender hun i et hus som ånder, blør og husker. Det herskapelige huset, som på mange måter er filmens hovedkarakter, tok over et år å designe og bygge. I øvrige roller finner vi Jessica Chastain og Charlie Hunnam som også spilte i del Toros Pacific Rim. Manuset er skrevet av del Toro selv og han kaller det sitt store hjertebarn. Crimson Peak er en kinky og voldelig film som Stephen King omtaler som ”Fucking Terrifying”. Ikke siden han så The Evil Dead for første gang har han blitt like bergtatt av en skrekkfilm.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Deathgasm (New Zealand, 2015) 90 min Regi: Jason Lei Howden. Engelsk tale
Heavy Metal påkaller Satan og all verdens ondskap gjennom besatte skiver og låter spilt baklengs. DET ER SANT!! Vi snakker heavy metal splatterfest fra New Zealand, Scott Pilgrim møter John Dies at the End. La oss sitere en kritiker fra nettmagasinet Starburst: “This writer laughed so hard that I spilled beer all over my lap; and then carried on laughing. Ferocious, inventive and oh so very gory, Deathgasm is the most fun you’ll have with a horror film all year”.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


German Angst – 18-års aldersgrense (Tyskland, 2014) 112 min Regi: Jörg Buttgereit, Michal Kosakowski og Andreas Marschall
Tre tyske regissørers fortellinger om sex og død i Berlin. German Angst er en film med tre separate historier, med svært forskjellig form og innhold; Final Girl (Jörg Buttgereit), Make a Wish (Michal Kosakowski ) og Alraune (Andreas Marschall). Uten å røpe for mye må vi advare og si at dette er sterke historier som gjør inntrykk langt utover det en vanlig skrekkfilm ofte gjør. Jörg Buttgereit er kjent for mange med Nekromantic-filmene, og er ansett som den mest innflytelsesrike tyske skrekkfilmregissøren i moderne tysk filmhistorie. Produsentene bak filmen sier de ønsker å vise en film som tar på alvor den politiske og sosiale samtiden i et multikulturelt Berlin. Filmen er tidvis sjokkerende, gripende og vond å se på, og en film tilskueren ikke forlater upåvirket.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Goodnight Mommy (Østerrike, 2014) 99 min Regi: Severin Fiala og Veronika Franz. Tysk tale, engelsk tekst
To tvillingbrødre leker alene på den østerrikske landsbygda mens de venter på at mora, en kjent TV-personlighet, skal komme hjem fra sykehuset. Når hun kommer, er hele ansiktet dekket av hvite bandasjer. Guttene sliter med å få den oppmerksomheten de ønsker seg, og de begynner å lure på hva som egentlig skjuler seg bak bandasjene. Er det den ekte mora som har kommet hjem, eller er det en bedrager? Det som begynner som et rolig, ubehagelig drama blir slemmere og slemmere etter hvert som guttene blir sikrere i sin sak, og bestemmer seg for å straffe inntrengeren. Traileren til Goodnight Mommy har fått rykte på seg for å være den skumleste man har sett på lenge.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Grendel (Norge, 2015) 100 min Regi: Richard Grande. Norsk og engelsk tale, norsk tekst
Unge, nordtrønderske filmskapere henter inn skuespillervenner fra det store utland for å dra ut på ei øy og lage skrekkfilm om den mytiske skapningen Grendel. Heldigvis har de bestemt seg for å dokumentere hele prosessen i en bakomfilm, for oppholdet blir ikke som forventet. Folk begynner å forsvinne, etter hvert også å dø, og gjengen er fanget på øya i flere dager mens de venter på den planlagte båtreturen. Grendel er en midtnorsk filmproduksjon vi er stolte over å presentere på Ramaskrik, en morsom skrekk-mockumentary, og vi får besøk av flere av filmskaperne i salen.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


The Hallow (Storbritannia, Irland, 2015) 97 min Regi: Corin Hardy. Engelsk tale, utekstet
“Hallow” kan bety viktig eller mektig gjenstand som ofte omtales i legender.
Adam flytter sammen med familien sin – kona Clare og en nyfødt baby – inn i de dype, irske skoger for å forberede framtidig byggearbeid der. Inngrepene er lite populære blant skapningene som bor i skogen; eldgamle, onde vesener som hevner seg på hele familien. Det er ingen tvil om at talentet Hardy (neste film er remake av The Crow) er en stor monsterfan. Monster er ofte skuffende når de først kommer fram i skrekkfilmer, men her er det en god miks av praktiske effekter, animatronics, dukker og heldigvis ganske liten og subtil bruk av dataeffekter som gjør monstrene troverdige. I tillegg gjør det flotte kameraarbeidet, stemningsfulle filmsett og flott bruk av skygge og lys filmen til et monstereventyr av den gode, gamle sorten. Skogsturer i Irland blir sannsynligvis aldri helt det samme etter å ha sett The Hallow.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Inner Demon (Australia, 2015) 84 min Regi: Ursula Dabrowsky
Det er ikke for mange kvinnelige skrekkfilmregissører, og det er med stor glede vi viser den andre filmen i Demon-triologien til Ursula Dabrowsky.
En tenåringsjente blir bortført sammen med søsteren sin av et seriemorder-par. Hun klarer å rømme fra kidnapperne ute i den australske ødemarken, men fortsatt må hun hjelpe sin lillesøster som hun har lovet hun aldri skal forlate. Etter hvert finner hun spor og oppsøker hjemmet til seriemorderne, men det er flere som oppholder seg i huset…
Dette var et av høydepunktene under årets London Frightfest. Selv med lavt budsjett har regissøren klart å lage en svært spennende, klaustrofobisk thriller. Filmen fikk prisene “Beste australske regissør”, “Beste australske film” og “beste kvinnelige hovedrolleinnehaver” under 2014 Night of horror: Sydney. Historien er delvis inspirert av den sanne historien om seriemorder-paret David og Catherine Birnie.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Jeruzalem (Israel, 2015) 87 min Regi: Doron Paz og Yoav Paz. Engelsk tale, utekstet
De amerikanske venninnene Rachel og Sarah skal på ferie til Tel Aviv, men ombestemmer seg når de treffer på den unge arkeologen Kevin som overtaler dem til å bli med til Jerusalem og feire Yom Kippur. Sarah har nettopp fått seg Google-briller, og gjennom disse ser vi det hun ser: først severdigheter og natteliv, senere panikk og mystiske, bevingede skapninger – og ikke av den sorten som gjerne heter Gabriel eller Mikael. I den hellige byen har det nemlig åpnet seg en port til helvete.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Lost After Dark (Canada, 2014) 89 min Regi: Ian Kessner Engelsk tale, utekstet

Den norske definisjonen av ordet slasher er “en skrekkfilm der det er mye blod og vold”, og det er det nok av i den kanadiske filmen Lost after dark. Handlingen er satt til 1984; umoralske ungdommer får motorstopp med den stjålne skolebussen ute i ødemarka, finner øde hus, møter ustabil kannibal (de er ofte det). Uten å røpe alt for mye kan det bekreftes at ikke alle kommer helt heldig eller hele fra dette møtet.
Det er også mye humor, særlig fornøyelig er det for de som har sett mange slashere fra før. Du ser nok det meste komme, men det dukker også opp noen overraskelser. Filmen skiller seg godt ut i 2015 fordi Regissør Ian Kessner har klart å fange 80-talls følelsen og atmosfæren på en veldig god måte. I tillegg ser filmen faktisk ut som den er laget for 35 år siden. Regissørens kjærlighet for film fra dette tiåret smitter over på lerretet og kjærlighet blir det aldri nok av på en skrekkfilmfestival!

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Martyrs –18-årsgrense (USA, 2015) 81 min Regi: Kevin Goetz og Michael Goetz. Engelsk tale, utekstet
Som barn klarte Lucie å flykte fra fangenskap og tortur. Flere år senere klarer hun å spore opp sadistene og tar en grusom hevn, men historien slutter dessverre ikke der. Dette er den amerikanske remaken av franske Pascal Laugiers Martyrs fra 2008. Originalen er en av få filmer som har klart å overskride grensen til å bli en sjeldent ubehagelig og hjemsøkende opplevelse. Den er filosofisk, leker med religiøse ekstremiteter og er en lang og voldsom utfordring for selv den mest hardbarkede skrekkfilmentusiasten. Den er forfriskende og elegant samtidig som den er forstyrrende, provoserende og en særdeles ondsinnet voldtekt av sinnet. Filmen bør oppleves med minst mulig forhåndskunnskap. Spørsmålet er om remaken kan måle seg med utgangspunktet? Nysgjerrigheten pirres og man undres på hvordan Goetz-brødrene har gått frem for å fornye og amerikanisere filmen. Det er ikke slik at vi tror filmen kan være en like genuint ubehagelig opplevelse som originalen, men vi håper den faktisk er litt mildere slik at vårt sinn ikke blir ødelagt på nytt.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


A Nightmare on Elm Street (USA, 1984) 91min Regi: Wes Craven, Engelsk tale, utekstet
Årets klassiker er A Nightmare on Elm Street, for å hedre nylig avdøde Wes Craven.Filmen utspiller seg i et typisk småborgerlig, amerikansk suburbia hvor tenåringsjentene sniker inn gutter når de har slumber parties, mens foreldrene jobber eller drikker. Det er et kjent fenomen at mange vil tøffe seg og skremme hverandre litt på overnattingsfester, og at mareritt lett kan oppstå; men at marerittene er livstruende er noe mer sjeldent. Det blir imidlertid snart en realitet for Nancy og vennene hennes, som må slåss for livet mot et drømmemonster med knivhender… Men hvordan kan man egentlig slåss mens man sover?Dette er filmen som introduserte erkeskurken Freddy Krueger for vettskremte fjortiser for aller første gang, med Robert Englund i den helt ikoniske rollen som Krueger selv. I tillegg har Nancy blitt en av tidenes mest kjente Final Girls, og Johnny Depp har her sin aller første filmrolle! Det er ikke uten grunn at denne filmen er blitt stående som en av de virkelig store innen slasher-sjangeren.Filmen innledes av Helene Aalborg, som vil snakke om Wes Cravens filmkarriere.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Shrew’s Nest (Spania, Frankrike, 2014) 91 min Regi: Juanfer Andrés og Esteban Roel. Spansk tale, engelsk tekst
Årets spanske thriller er lagt til 1950-tallet, der vi møter to søstre som bor sammen i ei leilighet. Den yngste søsteren drar på jobb hver dag, mens den eldste, Montse, arbeider hjemmefra. Det blir snart klart at hun ikke har vært ute av leiligheten på lange tider. En dag deiser naboen ned trappa og skader beinet. Han karrer seg bort til døra til søstrene og banker på, og Montse hjelper ham inn på gjesterommet, der han blir liggende uten at lillesøsteren får vite det. Men han får ikke pleien han trenger, beinet blir verre og verre, og den først så trivelige leiligheten blir snart et skremmende fengsel. Den mannlige hovedrolleinnehaveren Hugo Silva har vi tidligere sett på Ramaskrik i The Body, og produsent Álex de la Iglesias har regissert Witching and bitching (vist under Kosmorama i 2014) der både Hugo Silva og Macarena Gómez (Montse) spiller viktige roller.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Some kind of hate (USA, 2015) 82 min2015, USA, Regi: Adam Egypt Mortimer
Sensitive metal fans blir ofte mobba i USA, kan det virke som. Lincoln har blitt mobbet lenge og tar til slutt igjen. Han blir straks sendt på ungdomsanstalt ute i ødemarka. Lederen ligner mer på en sektleder enn en vanlig skolerektor og alt er definitivt ikke rosenrødt. Selv om Lincoln prøver å holde seg unna trøbbel, slutter heller ikke mobbingen her. Etter hvert får han kontakt med ånden til Moira Karp som også ble mobbet på anstalten. I ånden er det bare hat igjen…. Dette er en ganske klassisk slasher-hevn-ond-ånd-ikke-lurt-å-tulle-med-film. Lincoln er ikke et typisk mobbeoffer, Ronen Rubenstein spiller rollen karismatisk, sjarmerende og sensitivt. Som en kuriositet kan det nevnes at filmkomponisten brukte barberblad som plekter på gitarene når han laget musikken. Barberblad har og en ganske fremtredende betydning i filmen. I tillegg spilles 2 av rollene av tidligere Disney-favoritter, men vi kan garantere få Disney-øyeblikk i Some kind of hate!

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Spring (USA, 2014) 109 min Regi: Justin Benson og Aaron Moorhead. Engelsk tale
«Hvis Richard Linklater prøvde å lage en remake av Val Lewtons Cat People, ville resultatet kanskje ligne på Spring», skriver Variety. Vi følger amerikanske Evan som stikker av til Italia, der han møter den vakre og sjarmerende Louise. Men etter hvert vokser ett spørsmål seg større og større: Hva er det med den dama? Dette mysteriet ligger i bunnen, mens vi sammen med Evan blir presentert for det ene pittoreske stedet etter det andre. Italia er vakkert, Louise er tilsynelatende den perfekte dama, men noe skurrer under overflaten.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Tales of Halloween (USA, 2015) 92 min Regi: Div. Engelsk tale, utekstet
Også i år har vi en antologifilm på programmet, og denne gangen er det den perfekte oppladning til Halloween! Hvis du tør å feire Halloween etter å ha sett denne filmen, da. Her treffer vi på både slemme barn, et gresskar, en maskert mann med motorsag som ligner på en vi så på Ramaskrik i fjor, og andre utrivelige vesener som både skremmer og underholder. De ti kortfilmene er regissert av blant annet Darren Lynn Bousman (Saw II–IV), Neil Marshall (The Descent) og Ramaskrik-favoritten Lucky McKee (The Woman, All Cheerleaders Die). Filmen hadde premiere på Fantasia i Montreal i sommer, og var avslutningsfilmen på årets London FrightFest.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Turbo Kid (Canada, New Zealand, 2015) 93 min Regi: François Simard, Anouk Whissell, Yoann-Karl Whissell. Engelsk tale
Universet fra kortfilmen T is for Turbo, vist på Ramaskrik i 2013, har endelig fått utfolde seg i en helaftens langfilm! Dette er en herlig 80-talls nostalgitrip som har begeistra festivalpublikum over hele verden. Turbo Kid er satt i et postapokalyptisk 1997 og er en hyllest til 80-tallets action-eventyrfilmer. Med en forholdsvis blodig look. Vi følger en foreldreløs tenåring som drar ut på eventyr for å redde sin kvinnelige robotfølgesvenn fra hendene til en ond krigsherre som styrer vannforsyningen. Dette er humor, sci-fi, action ispedd passe menger blod! Passer perfekt inn på Ramaskrik.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Villmark 2 (Norge, 2015) 93 min Regi: Pål Øie, norsk tale, utekstet
Et forlatt sanatorium står til forfall i en øde skog på fjellet, hvor en eldre vaktmester passer på at mennesker og dyr ikke tar seg inn i den farlige bygningen. Fem kontraktsarbeidere har tatt på seg oppdraget med å spore den enorme bygningsmassen for miljøfarlig avfall før bygget skal rives. Over 300 rom og flere kilometer med rørgater skal gjennomsøkes i løpet av tre dager. Vann begynner å flomme ut av gamle rør og vanskeliggjør arbeidet, og et forsøk på å få stengt vannet leder dem ned i den mørke kjellerlabyrinten. Snart står de ansikt til ansikt med Sanatoriets grusomme fortid.Du kan rive en bygning, men aldri fjerne fortiden.I samarbeid med Oppdal E-verk blir Villmark 2 vist utendørs i “villmarka” lørdag kveld. Etter visningen inviterer vi inn i festivalloungen på Oppdal Kulturhus for Q&A med regissør Pål Øie og skuespiller Ellen Dorrit Petersen.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Why Horror? (USA, 2014) 81 min Regi: Nicolas Kleiman, Rob Lindsay. Engelsk tale
Skrekkfilmentusiasten Tal Zimerman har laget en blodig kjærlighetserklæring til skrekkfilmsjangeren. I denne dokumentarfilmen prøver han å forstå hvorfor vi elsker å bli skremt. Zimerman reiser rundt omkring i verden og besøker ulike steder i Mexico, Europa og Japan for å finne sjangerens røtter og hvordan den blir tolket og fortalt i ulike kulturer. Essensielle regissører blir intervjuet, som Alexander Aja, John Carpenter, Eli Roth, Don Coscarelli og George A. Romero. Også filmanmeldere, forskere og akademikere som Noel Carroll prøver å komme til bunns i det store spørsmålet om hvorfor vi elsker skrekk. Filmen er rik på klipp fra kjente filmer samtidig som vi også introduseres til mindre kjente skrekkfilmer. I tillegg til å sette seg selv ofte i fokus, forsøker Zimerman i denne noe personlige filmen å se på hvorfor nettopp han har blitt fascinert av skrekkfilm. Why Horror? er morsom, innsiktsfull, fengende og årets dokumentarfilm.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


 

Kortfilmer 2015


FjernlysFjernlys
Militæret har stengt en vei og nekter å slippe folk gjennom. En ung reporter forsøker å finne ut hva som foregår.


noe som skjedde 01.Still002

Noe som skjedde på veien
Martin har nettopp stjålet en bil. Plutselig hører han banking fra bagasjerommet.


all in

The Fjords – All In
Når fantasi og virkelighet smelter sammen åpner det nye muligheter for et mobbeoffer å hevne seg.


Luna

Luna
En liten jente gjemmer seg i en kjeller for mannen som nettopp har drept hele familien hennes.


DRAUGR 6

Mortiis – Vardøger og Draugr
Reinert Kiil har laget to musikkvideoer til Mortiis. Forvent blod, sex, alkohol og veldig fet musikk!


One Minute Time Machine

One Minute Time Machine
Hvordan hadde sjekking foregått om man kunne reist ett minutt tilbake i tid?


Pakkeraseri

Pakkeraseri
Finnes det egentlig noe mer irriterende enn ting som er pakket inn i hardplast?


Sister Hell

Sister Hell

Sister Hell
En ung nonne ønsker seg store pupper og rumpe, og det fører til en krig mellom det gode og det onde. Regissert av Fredrik Hana.


Canis

Canis
En ung gutt har barrikadert seg i et hus, mens rabiesinfiserte hunder truer med å bryte seg inn.


skuld

Skuld
En sykepleier som tar seg av en døende kvinne blir plaget av et undertrykt minne. Etterhvert som helsen til den døende blir verre, jo galere blir sykepleieren.


Tech Noir

Gunship – Tech Noir
Lee Hardcastle hyller 80-tallets filmarv i denne animerte musikkvideoen der VHS-kassetter viser seg å være svært nyttige.