5 thoughts on “ARKIV

 1. Får dere vist noen av filmene Oslo fright fest satt opp? Dem som var akutell for meg: Dredd. Grindhouse visningen med Hora og Hora 2. Livide. Det er en ny film med Rob Sombi som er ute nå på festivaler. Lord of Salmon heter den. Kul festival dere har. Hvor mange besøkende har dere?

 2. I utgangspunktet så har vi ikke planer om å vise noen av filmene Oslo Fright Fest skulle/skal vise som konsekvens av at OFF ikke ble avholdt. Forhåpentligvis finner de en ny dato å arrangere festivalen på slik at man kan få sett de der.
  Livide viste vi i april i Ramaskrik-seksjonen under årets Kosmorama.
  Noe overlapp kan det jo være, vi slipper programmet om ikke så alt får lenge, så du får følge med.

  Hyggelig å høre at du synes det er en kul festival, håper du tar turen!

 3. Takk for rask svar =) Hvor mange besøkende er det på deres festival? Tenker bare at man ikke stiller opp alene. Helfjor vil jeg se! Håper dere viser Dunderland. Flukt og Hora 2. Kommer det noen regissører til dere? I Norge har vi bare to regissører som er ren skrekk. Roar Utaug og Reinert Kil. Tommy Wirkola er mer sjanger regissør. Hadde vært artig å sett han der =) Fra Sverige og Danmark er det mange.

  • Du blir nok ikke alene på festival! Vi hadde et respektabelt besøk i fjor, meget god stemning, og responsen vi har fått så langt i år tyder på at mange har tenkt å ta turen.
   Flukt har premiere før Ramaskrik, så den blir ikke i programmet. Både filmer og mulige besøk vil bli publisert både på våre websider og på Facebook og Twitter så raskt det er i boks. Vi hadde flere gjester i fjor, blant annet produsent og regissør bak Elevator og folka bak Dunderland.

 4. Høres spennende ut. Håper bare dere har veldig fokus på skrekkfilmer. Både smale og mer mainstream. Er smale som er mest spennende for meg =) Blir vel å ta turen! Bor bare 22 mil unna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s