Billettinfo

Billetter og pass til årets Ramaskrik kjøpes gjennom billettluka på Oppdal Kulturhus. Både billetter og pass kan også kjøpes på nettet.

Ramaskrik 2020 går som planlagt 15. - 18. oktober. 
Vi er en ansvarlig arrangør som følger alle smittevernråd og bestemmelser fra myndighetene. Vi skal sørge for å skremme deg i så trygge rammer som mulig! Om smittesituasjonen endrer seg slik at festivalen ikke lar seg gjennomføre vil alle som har kjøpt festivalpass få refundert pengene.

Billettinfo
Alle forestillingene er unummererte. De fleste filmene har engelsk tale eller engelsk tekst. Det er generelt 15 års aldersgrense på filmene, med unntak av noen få filmer. Se program for unntakene. Aldersgrensen er absolutt, det vil si at foresatteordningen IKKE gjelder på Ramaskrik filmfestival.

Billettsalget starter 25. juni. 


Priser 2020:
All-Access Festivalpass (Inngang alle filmer):
Ordinær: kr 690,-

Enkeltbilletter: kr. 120,-
(Kjøpes kun om du ikke har All-acces pass)

All Access-passet inkluderer:? Tilgang til alle visninger under festivalen. Du trenger ikke billett og går bare rett inn i salen. NB! Vær tidlig ute til visningene, det kan bli fullt. Gratis inngang på happenings og andre arrangementer.

NB!! Ved kjøp av All-Access Pass på nettet mottar du en kvittering. Denne byttes inn i armbånd ved ankomst Oppdal kulturhus. 

NB 2!! Armbånd kan hentes ut gjennom hele festivalen. Tidspunktet som står på billetten til armbåndet er kun fordi vi MÅ angi et tidspunkt for å få det inn i billettsalget.

_
_
_