Nå er den her; filmen som har hjemsøkt internett med trailere og postere i lang tid. Skrekkfilmen om Ole Brumm, eller Winnie the Pooh. Ei uke etter internasjonal kinolansering gir Ramaskrik filmfestival deg en mulighet til å se Winnie the Pooh - Blood and Honey på kino! Ikke i Oppdal denne gangen, men i Trondheim.

Stedet er Cinemateket i Trondheim tirsdag 21. februar kl. 19.00 og 21.00 
Vi kjører to visninger. Kun 45 plasser pr. visning, så her er det bare å sikre seg plass i salen. 

Kjøp billett kl. 19.00 her
Kjøp billett kl. 21.00 her

I Winnie the Pooh - Blood and Honey har Hundremeterskogen mørknet og blitt et sted hvor drømmer dør og uskyld utslettes. De søte karakterene mange av oss kjenner fra bøker og filmer er nå drapsdyr som ikke ønsker noe annet enn å rive folk i stykker og holde grisefest hvor blod blandes med honning.
__
Winnie The Pooh - Blood and Honey er skrekkfilmen som, etter en vellykket trailerutgivelse, ble så populær at den knep andreplassen på IMDB for årets mest etterlengtede filmer. 
Den store interessen gjør nå at Winnie the Pooh - Blood and Honey lanseres bredt på kino i USA og at filmskaperne har kunnet investere i å lage en større, mer påkostet og fremfor alt blodigere film enn de opprinnelig planla.

Publisert
07. februar 2023
Skrevet av
Ramaskrik