Vi utvider med en ekstra sal denne høsten. I tillegg tar vi i bruk en gammel kjenning i Speilsalen. Det betyr hele fire saler, mer film og enda bedre kapasitet på høstens festival.

Vår nye arena blir Carousell kino & bar på gamle Nor Hotel midt i sentrum, i lokalene til den gamle nattklubben på Nor. I dag er det gjort om til et topp moderne aktivitets-senter med minigolf, simulatorer, VR-spill og annet gøy. Vi har fått til et flott samarbeid med Carousell og tar i bruk de mørkeste delene av lokalet med bygdekinoen bak rattet for å vise film fredag og lørdag under festivalen.

I 2022 fylte vi 4380 kinoseter på to saler, en helt fantastisk respons første forsøk etter pandemien. Kapasiteten i den minste kinosalen vår har til tider vært sprengt. Nå har vi funnet en god tilleggsarena i Oppdal sentrum, kun et ganske så langt snøballkast fra kulturhuset. Bygdekinoen leverer tipp topp kinoutstyr og rigger opp klar til visninger to hele dager. Carousell vil ha bemannet bar på kvelden, og aktivitetene utenom kino vil være tilgjengelig for publikum.

Når vi tillegg utnytter den alle minste 35-seteren Speilsalen i kulturhuset med visninger flere dager, har vi plass til mer film, og får fordelt publikum litt mer. Speilsalen har med ujevne mellomrom blitt rigget til kinosalen i løpet av de 13 åra festivalen har eksistert.

Programmet til årets festival settes rundt 20. september og vil bli lansert like etter. Vi jobber på spreng for å ha et så ferskt program som mulig til årets festival.

Publisert
01. september 2023
Skrevet av