Det produseres masse norsk skrekk. Ramaskrik gir deg eksklusive klipp, premierer og møte med filmskapere. Fredrik S. Hana, Stig Svendsen og Severin Eskeland kommer til festivalen med ferske nyheter!

Vikingulven er tidenes første norske varulvfilm og den neste kinoaktuelle norske skrekkfilmen. Regissør Stig Svendsen har med seg klipp og vil fortelle oss alt vi vil vite om produksjonen. Svendsen har besøkt oss før, med Elevator i 2012, og tidligere levert filmer som Kings Bay (2017) og Radiopiratene (2007). Manusforfatter Espen Aukan, som for øvrig sitter i Ramaskriks programråd, er også på plass og vil være med på presentasjonen.

Fredrik S. Hana har satt sitt preg på festivalen tidligere med kort/novellefilmene Autumn Harvest (2014), Sister Hell (2015) og Rosalina (2018).  I år kommer han med en overraskelse til oss, noe som gjør det hele desto mer spennende. Vi anbefaler at du tar deg en tur!

En annen produktiv Ramaskrik-venn er regissør Severin Eskeland. I skrivende stund er han i ferd med å fullføre kortfilmen Number 7 som får sin premiere under Ramaskrik. Eskeland er på plass i Oppdal. Tidligere har han levert flere kortfilmer, spillefilmen Lyst (2017) og novellefilmen Allodium (2019) under Ramaskrik i Oppdal og Ramaskrik på Kosmorama.

Andre tidligere annonserte gjester til Ramaskrik 2021
- Marerittet; eksklusive klipp på Ramaskrik
- Forbannelsen; møt filmskaperen
- Alan Jones introduserer Fuglen med krystallfjærene
- Mick Garris via Zoom


Publisert
09. oktober 2021
Skrevet av
Morten Haagensen