Våre seks første filmer er sluppet. 

Leave. Den første visninga av høstens store norske halloweenfilm skjer på Ramaskrik, ei uke før resten av Norge. Celebre gjester står i kø på før-premieren i Oppdal torsdag 20. oktober. Regissør Alex Herron, skuespiller Herman Tømmeraas og produsenter Dave Spilde og Tommy Wirkola kommer alle til årets offisielle åpningsfilm på Ramaskrik.


Skinamarink er et eksperimentelt DIY mareritt som frir til vår egen fantasi og evne til meddikting. Gjennom tjukke lag med filmstøy tvinges vi til å stirre inn i skyggelagte korridorer og dunkle kroker. Skinamarink har allerede forårsaket søvnløse netter etter verdenspremieren på Fantasia filmfestivalHatching. Finlands horror-hit åpnet til fantastiske omtaler i Sundance. Regissør Hanna Bergholm kommer til Ramaskrik for å gi oss norsk premiere på sin blodige oppvekstfilm.


Fall har som mål å være den ultimate høydeskrekkfilmen. Har du ikke høydeskrekk fra før gjør filmen alt den kan for at du skal gå ut av kinosalen med gele i beina! Bare se traileren.The Lair er Neil Marshalls (Dog Soldiers, The Descent) nye action/horrorfilm. Vi gir deg nordisk premiere premiere torsdag 20. oktober. Hovedrollenn Lt. Sinclair spilles av Charlotte Kirk. Når Royal Air Force pilot Lt. Kate Sinclair blir skutt ned over Afghanistan, må hun søke tilflukt i en forlatt bunker under bakken. Hun har kommet over en gammel sovjetisk forskningstasjon der de produserte bilologisike våpen; halvt menneske, halvt aliens som nå vekkes til live! Både Neil Marshall og Charlotte Kirk kommer til Ramaskrik for å delta på visningen.


Army of Darkness aka Evil Dead 3 er vår bonusfilm for alle som kommer kvelden før festivalen starter. Vi viser Sam Raimis klassiker med 35mm i Skifersalen på Quality Hotell SKifer onsdag 19. oktober. Alle med festivalpass er hjertelig velkommen, om du bor på hotellet eller ikke.

Publisert
15. september 2022
Skrevet av