Første fem filmer Ramaskrik 2023

 

Noen sikre høsttegn er gule blader på trærne, blåbærplukking og.. filmslipp fra Ramaskrik! Ta en titt på disse fem titlene du ser i Oppdal i oktober:

 

The Coffee Table

Forbered dere på bekmørke greier. Det nybakte foreldreparet Jesus og Maria har bestemt seg for å kjøpe et nytt salongbord. En tilsynelatende enkel beslutning om et intetsigende møbel, skal vise seg å forme livet deres på en måte som ingen av dem kunne forutsett.

 

Abruptio

Dette er ultavoldelig marionettskrekk som er like sprø som den er fascinerende. I rollebesetningen ser man sjangerfavoritter som Robert Englund, Sid Haig og Jordan Peele. Her er det gørr, eksploderende hoder, gyselige dukker, oppkast, og enda mer gørr!

 

Here for Blood

Denne godsaken har blitt en festivalfavoritt rundt om. Nå kommer den til Oppdal! Home invasion møter Pro Wrestling møter det overnaturlige. Solgt enda?

 

Satanic Hispanics

Under en razzia finner politiet en mengde blodige lik, samt en mystisk mann lenket fast i et låst rom. Denne mystiske mannen, som bare kaller seg selv ‘Den reisende‘, leder oss gjennom fire historier regissert av fire ulike latinamerikanske regissører!

 

Malum

Malum er en “reimagining” av DiBlasis kult hit Last Shift fra 2014, og publikum kan glede seg til en utvidet historie, et større budsjett, og nok en lang, lang nattevakt på den øde politistasjonen.

 

 

Publisert
08. september 2023
Skrevet av