Oppdalskunstner Mali Anette Hoel har brukt sin herlige kreative galskap! Sau har blitt popcorn, et delvis rosemalt troll er på vei til bygda for å delta på Ramaskrik filmfestival. Vi elsker det.

Mali Anette Hoel er tegner og maler, født og oppvokst i Oppdal. Hun har siden 2010 drevet «Galleri Mali» i Oppdal Sentrum og har sitt eget atelier og galleri hjemme på gården Trenga i Drivdalen.
- Mali har de siste åra virkelig slått seg opp som Oppdals mest profilerte kunstner. Med Galleri Mali, både som fysisk galleri i Oppdal, og med instagramkontoen @Gallerimali når hun langt utover bygdas grenser. Vi er veldig stolte over at hun ville ta dette oppdraget. Med sin gjenkjennelige og meget populære strek har hun fanget Ramaskrik på en herlig måte, sier festivalsjef Morten Haagensen.Vi liker å leke med våre lokale elementer. Det er ikke tilfeldig at vi har en skrekkfilmfestival i Oppdal. Vi bor tett opp til trollenes rike. Fjellene, dyra og naturen rammer inn festivalbygda og dette har vi nå fått et flott bilde på gjennom årets festivalplakat.
Selve bilde er et akryl på lerret. Originalen vil bli stilt ut i forbindelse med festivalen, og det vil også bli mulig å kjøpe seg trykk av maleriet.

Ramaskrik filmfestival arrangeres for ellevte gang 21. – 24. oktober. Iogmed at fjoråret ble digitalt blir dette vårt 10-års jubileum. Vi ønsker deg velkommen til en fysisk festival i Oppdal kulturhus.

Her kjøper du billetter til Ramaskrik 2021

Publisert
09. september 2021
Skrevet av