Publikumsrekord på tidenes beste festival!

De siste filmene er i gang og vi er slitne, men veldig, veldig lykkelige. Allerede på torsdag passerte vi fjorårets antall solgte festivalpass og lørdag kveld kunne vi jublende konstantere at vi også hadde satt publikumsrekord! 2259 publikummere har vært innom kinosalene i løpet av festivalen.

Vi er utrolig takknemlige for at så mange tar turen til Oppdal for å oppleve Ramaskrik. Uten publikum blir det ingen festival. Takk til dere! 

Takk må også rettes til alle gjester som har reist fra fjern og nær for å dele sine filmer med oss. Takk til gjengen bak Spikkjipærs som valgte Ramaskrik som anledningen for premieren på deres første skrekkfilm. Takk til alle våre supre sponsorer og samarbeidspartnere, uten dere hadde vi ikke fått til dette! Takk til Ramaskrik-TV som dokumenterer festivalen og formidler stemninga på kulturhuset underveis. Takk til Montages for filmquiz. Takk til alle ansatte på Oppdal Kulturhus. Og sist, men ikke minst, takk til alle våre fantastiske frivillige!

Ramaskrik 2017 skjer 19. – 22. oktober! 

Takk for i år!

ramaskrik-happy-2016

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s