Ramaskrik dag 3

Vi har nådd lørdag (tida går så fort!) og vi har en veldig innholdsrik dag i vente – både i og utenfor kinosalene.

Dagen starta med høytlesning av skrekknoveller kl.0930 på Skifer Hotel, med forfatter Jørgen Brekke. Brekke satte stemningen før dagens skrekkfilmøkt som starter litt før kl.1100 på Kulturhuset!

Blair Witch

Første film ut i dag er Blair Witch med forfilmen Spikkjipærs kl.1045. Kortfilmen er produsert av gjengen bak Ramaskrik-TV, så det er ekstra kult! Kl.1300 innleder Christer Bakke Andresen, doktorgradsstipendiat ved NTNU, De Dødes Tjern før du kan få med deg Jørgen Brekkes foredrag Blodets skjønnhet kl.1200 på biblioteket på Kulturhuset.

Den finske filmen Bodom snurrer vi i gang kl.1600 i Kinosalen og vi er heldige å ha fått besøk av to av hovedrollene i filmen; Mimosa Willamo og Nelly Hirst-Gee. Mimosa og Nelly blir med på visningen og tar en prat med oss da.

Kl.1800 kan du se de første klippene av den kommende filmen Lyst i forkant av den andre vinsingen av The Rezort. Regissør Severin Eskeland har med seg ferske bilder fra produksjonen som kommer på kino i løpet av 2017.

The Windmill Massacre viser vi kl.2015 og regissør Nick Jongerius har tatt turen fra Nederland for å vise oss litt vindmølleskrekk! Få med deg Q&A med Jongerius rett etter filmen, som vises i Kinosalen.

nick-jongerius-kopi

For de av dere som har sikra dere billetter til Howl kl.18 og kl.20 blir det altså en rimelig sprek filmvisning  i en spesialtilpassa togvogn, på Oppdal Stasjon! Vi slipper eventuelle uavhenta billetter litt over kl.12 i dag, følg med på Facebook-siden vår for info om dette!

howl_front

Har du samla quizlaget ditt enda? Kl.22 blir det FilmQuiz i Galleriet og Ida Madsen Hestman fra Montages vil koke hjernen din med spørsmål for de som kan mye og de som kan lite om skrekkfilm. Her er det bare å begynne å forberede seg!

Phu!

God film og god lørdag!

 

Advertisements

2 thoughts on “Ramaskrik dag 3

  1. Har vært her de siste 3 årene og den gjengen som gjør arbeidet med å arrangere alt sammen må aldri slutte med det de gjør for Ramaskrik festivalen. Her er det kvalitet i alt som er. Togvogn opplevelsen med The Howl ble en suksess iår og forrige året ble Villmark 2 ut i villmarka en opplevelse som aldri vil bli glemt. Tusen takk til en festival som gir gode minner i lang tid etter.

  2. Tilbaketråkk: Ramaskrik dag 4 | Ramaskrik Oppdal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s