Ramaskrik dag 2

Vi snakker fredag og vi er i gang og klare for en lang og deilig dag med flere timer skrekkfilm i kinosalene på Kulturhuset!

Dagens løype starter kl.11 med Rob Zombies 31 og kinoaktuelle Don´t Breathe med forfilmen The Procedure, før Scare Campaing med forfilmen Invaders og Red Christmas med forfilmen Night of the Slasher følger opp rett etter kl.13

For de som ikke rakk å se The Autopsy of Jane Doe har man igjen sjansen til dette kl.15, om ikke kan man se skrekkanimasjon i Kinosalen med Seoul Station på samme tidspunkt.

Seoul Station

Legg dagens plan så snart som mulig (og husk å legg inn tid for mat, da!), sjekk detaljprogrammet her!

Kl.18.30 viser vi The Rezort og er så heldige å ha besøk av regissør Steve Barker for Q&A før og etter filmen! Barker har tatt turen fra Glasgow med filmen som lett kan beskrives som Jurassic Park, bare med zombier.

steve-barker-kopi

Vi avslutter fredagens løype med visningen av The Greasy Strangler, produsert av SpectreVision. Til Oppdal, direkte fra LA, kommer produsent og partner Josh Waller, CEO Lisa Whalen og Head of Digital Kyle Mccullough for Q&A. Pass på å få med deg denne horrorkomedien, som allerede er blitt en kultfilm og tatt festivallandskapet med storm.

GET GREASY! 

 

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s