Ramaskrik ruller i gang!

De første publikummere er på plass i foajeen og har sine løyper klare for helga. Om du ikke har gjort klar din plan allerede, så er det bare å følge med. Hver dag oppsummerer vi hva du kan få med deg av smått og stort!

Vi er klar, Kulturhuset er klart, festivalhotellet Skifer Hotel er uten tvil klar (har du fulgt med på Instagramkontoen og Facebook-sidene deres i det siste?) og vi vet dere er klare!

Hva kan du oppleve på Ramaskrik i dag?

Første film ut i år er klassikeren De dødes tjern kl.11 før Honeymoon og Red Christmas får tempoet opp kl. 13. Før begge disse filmene viser vi kortfilmer fra vårt rikholdige kortfilmprogram, henholdsvis Heir og Night of the Slasher.

Hunden

Første norske kortfilmbidrag er filmen Hunden som nettopp hadde sin premiere på Fantastic Fest i Austin. Denne vises kl 17.20 sammen med mexikanske The Similars. NB! Det er verdt å merke seg at filmene som i lommeprogrammet står med oppstart kl 17.00 faktisk starter kl 17.20. Vi venter jo selvfølgelig på toget.

Den offisielle åpningen skjer kl 20 i Storsalen med filmen Train to Busan. Skrekkthrilleren følger en far og hans datter som blir fanget på et tog under et massivt zombie-utbrudd i Sør Korea. Bli med når vi markerer Ramaskrik 2016 med denne godbiten!

Train to Busan

Kl.22.30 ruller vi The Autopsy of Jane Doe i Kinosalen, med regissør Andrè Øvredal til stede. Få med deg Trolljeger-regissør Øvredals Hollywood-debut som vises for første gang i Norge hos oss på Ramaskrik! Filmen har allerede rukket å vinne flere priser på filmfestivaler rundt om kring i verden, sist ved SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Vi avslutter kvelden på Kulturhuset med Night of the Living Deb kl.22.45, før vi møtes på Spisbar eller i hotellbaren ved Skifer Hotel for å roe ned nervene.

Velkommen!

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s