Gjester fra Los Angeles: SpectreVision på Ramaskrik

spectrevision_logo

Ramaskrik får celebert besøk fra Los Angeles når SpectreVision kommer på besøk under årets festival 20.–23. oktober. Filmprodusentene kommer i anledning visningen av deres film The Greasy Strangler og vil være her fra torsdag til søndag. SpectreVision står bak filmer som Cooties, A Girl Walks Home Alone at Night og Open Windows for å nevne noen. To av filmene med Elijah Wood, en av grunnleggerne av SpectreVision, i hovedrollen.

Til Oppdal, direkte fra LA, kommer produsent og partner Josh Waller, CEO Lisa Whalen og Head of Digital Kyle Mccullough.

joshwaller

Josh C. Waller

– Det er et scoop for oss å få besøk av et såpass sprekt og betydningsfullt selskap som SpectreVision. Vi har vist flere av filmene deres på Ramaskrik og invitert de hvert år. At de velger å komme til Norge og Oppdal tar vi som en bekreftelse på at vi er interessant og eksotisk for internasjonal filmbransje, sier festivalprodusent Bente Maalen.

SpectreVision er kjent for å tenke utenfor den berømte boksen, og fremme uavhengig sjangerfilm. Selskapet ble stiftet av Elijah Wood, Josh C. Waller og Daniel Noah i 2010 og fikk i 2014 Stanley Filmfestival sin Visionary Award for sitt bidrag til Independent-film. De har rukket å produsere åtte filmer og jobber også med musikk, TV, gaming og digitale medier. De har også sin egen festival, SpectreFest, pågående akkurat i disse dager.

Vi synes det er kult at noen satser så på sjangerfilm, og lykkes som disse. Det blir spennende å høre om nøkkelen til suksessen om noen få dager.
– Trioen bak selskapet har en drøm om å produsere en Oscar-vinnende horrorfilm. Det er klart at dette er saker å presentere til ramaskrikpublikummet. De kommer til å innlede The Greasy Strangler fredag kveld, så det er bare å sikre seg plass i salen for å treffe folka og se en film utenom det vanlige, sier festivalsjef Morten Haagensen.

Dette er SpectreVision
Artikkel om oscardrømmen
The Greasy Strangler på IMDB

Her kjøper du billett til The Greasy Strangler og alle andre filmer

Advertisements

One thought on “Gjester fra Los Angeles: SpectreVision på Ramaskrik

  1. Tilbaketråkk: Ramaskrik dag 2 | Ramaskrik Oppdal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s