Se de første klippene av LYST

severin_eskeland-jpgmaxw480
Regissør Severin Eskeland kommer til Ramaskrik, og har med seg rykende ferske bilder fra den kommende filmen Lyst. Filmen skal på kino i løpet av 2017 og dette er første gang du kan se klipp fra filmen.


forelopigRamaskrik har tradisjon for å gi publikum spennende presentasjoner på filmer under produksjon. Filmer som Død Snø 2, Villmark 2, Thale og Huset har alle vært på Ramaskrik med smakebiter før de kom på kino. I år er det Severin Eskeland (Snarveien fra 2009) som kommer. Vi kan nok trygt kalle han en skrekkfilmentusiast i sitt rette element.

Foran filmen The Rezort lørdag kveld får vi en 20 minutters presentasjon av LYST. Litt av handlingen: » En kvinnelig krimforfatter, Lisa Rostorp som skriver bøker av ekstrem rå art blir selv offer for et stygt overgrep en mørk vinterkveld.
Hun har nå isolert seg i leiligheten sin, og prøver å jobbe seg ut av angsten.  Daglige besøk av psykiater, ekstreme mareritt, tabletter og flaskevis med vin er blitt hverdagen hennes. En dag så får hun tilsendt en USB-penn uadressert i posten»

Mer sier vi ikke. Resten sparer vi til 22. oktober.

 

Advertisements

One thought on “Se de første klippene av LYST

  1. Velkommen på tønnekarusellen. Som fylles av voldskos, og sultne happy winners. fortere og fortere, mot toppen, der også stål og glass skrotet pælmes på, og nødeløst trekkes samme vei av sentrifugen, som vinnerne, og taperne……
    Fet undferholdning er det også, mot toppen driver det blod, spy og dritt. Spyr´u sjøl, så ryker ´u over kanten, som innsats……… 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s