Årets festivalprogram er klart!

Da er vi endelig klare til å slippe hele programmet for Ramaskrik 2016. Ta en titt!

Under the Shadow

Under the Shadow


Vi har plukka et program som speiler favorittene fra de store festivalene , små ukjente perler, de hotteste kinoaktuelle filmene og selvsagt klassikerne. Programmet inneholder 22 langfilmer samt en rekke kortfilmer og spennende gjester. Til sammen blir det fire proppfulle Ramaskrikdager i Oppdal med skrekk fra morgen til kveld.

Scare Campaign

Scare Campaign

I løpet av disse fire dagene skal vi gjennom vindmølleskrekk i Nederland, uoppklarte drap i Finland, mystiske fenomen i Mexico, og selvsagt en god porsjon Zombier. En rød tråd gjennom festivalen er tog – naturlig nok i togbygda Oppdal – med åpningsfilmen Train to Busan og varulvfilmen Howl – sistnevnte skal vises i et tog på Oppdal stasjon.

Vi har tidligere sluppet halvparten av filmene. De neste 11 er nå på plass.

Så har vi et knippe spennende gjester på besøk. Regissør Steve Barker kommer fra Glasgow til Oppdal med The Rezort som lett kan beskrives som Jurassic Park, bare med zombier. Fra Nederland kommer regissør Nick Jongerius med filmen The Windmill Massacre, fra Finland kommer to av hovedrollene i Bodom, Mimos Willamo og Nelly Hirst-Gee, Andre Øvredal kommer med The Autopsy of Jane Doe og forfatter Jørgen Brekke kommer med foredraget «Blodets skjønnhet» og for å lese skrekknoveller under frokosten på Skifer.

HER KAN DU SE HELE PROGRAMMET

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s