Festivalhiter på plass

Det er noen titler vi har siklet ekstra mye etter denne høsten, og tre av disse er nå klare for Ramaskrik. Dette er filmer som har begeistra publikum på andre festivaler, og det tror vi også de vil gjøre hos oss. La oss kalle det en pen variasjon i filmene.

greasy

THE GREASY STRANGLER
Festivalens ekleste og mest crazy filmopplevelse får du mest sannsynlig på The Greasy Strangler. Filmbladet Empire skriver følgende: «Insanelly compelling and and funny, one of the best movies of 2016». Elijah Woods Spectrevision er produsenter på denne  filmen som Indie Wire kaller «Disgusting, deviant and pleasurably weird at heart».

UNDER THE SHADOW
Så skal vi til Iran og til en av de mest creepy filmene vi har sett i år. En slags Nader og Simin møter The Babadook, dette er en prisvinner fra festivaler i 2016. Med ikke mindre enn 100% kritikerscore på Rotten Tomatoes er vi trygge på at denne vil gjøre jobben på Ramaskrik.
Dette er inteligent horror hvor krigen mellom Iran og Irak skaper et ekstra guffent bakteppe.

THE SIMILARS
Vi ser etter filmer fra hele verden, og fra Mexico har vi i tillegg til Det fremmede også hentet The Similars.  Vi er i 1968, 8 personer på en bussterminal 5 timer unna Mexico City, det regner så ille at bussene står. Alle MÅ rekke noe, men så begynner de å oppleve et merkelig fenomen. Dette er en sjangerperle like nære sci-fi og fantasy som skrekk, men godt innafor det du kan forvente å  se på Ramaskrik. Filmen ser ut som den er laga for veldig lenge siden, men den er altså laget i vår tid. Liker du The Twilight Zone kommer du til å elske The Similars.

Vel bekomme!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s