Blair Witch, Ouija og Det fremmede

Kun uker igjen til festival og vi bobler over av lyst til å fortelle hva dere skal få se! Derfor letter vi litt på lokket og slipper ut noen blodferske titler.

ouija

Blair Witch har verdenspremiere i disse dager og norsk førpremiere hos oss ei uke før kinolansering i Norge. Dette er You’re Next-regissør Adam Wingards mye omtalte The Woods som viste seg å være en ny Blair Witch-film. Hvordan resultatet har blitt ser du på Ramaskrik før de fleste.

Vi har også en godbit som ikke kommer på kino i Norge, og som kan betraktes som en verdenspremiere da den slippes internasjonalt 20. oktober. Du blir altså blant de første i verden til å se Ouija – Origin of Evils på Ramaskrik. Creepy jente i 60-tallsnostalgi med glimt i øyet.

Så lanserer co-produsent Mer Film sin Veneziavinner Det fremmede på Ramaskrik med nok en førpremiere. Regissør og manusforfatter Amat Escalante har alltid sett på de mørke sidene ved det meksikanske samfunnet i sine filmer. For sin forrige film Heli vant han prisen for beste regi i Cannes. Med Det fremmede går han i en ny retning og blander inn science fiction og horror-elementer i en ellers realistisk fortelling. Resultatet er et moderne eventyr om vanlige mennesker som konfronteres med det ukjente. En pirrende og uhyggelig film som har fått filmanmelderne til å trekke sammenligninger til Lars von Trier og David Lynch.

Med vår åpningsfilm Train to Busan har vi nå presentert fire godbiter. De siste 20 kommer i løpet av de neste par ukene. Vi gleder oss veldig til å presentere resten av programmet!

Velkomment til fire skremmende dager i Oppdal 20.–23. oktober

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s