Levende eventyr på Ramaskriktoget!

Årets Ramaskriktog ruller av gårde fra Trondheim Sentralstasjon og Oslo Sentralstasjon torsdag 20.oktober med quiz og levende eventyr!

Bli med festivalvertskapet på en tur langs den norske jernbanen, på vei mot Dovrefjell og Oppdal hvor fire dager med skrekkfilm venter på deg. Om bord på toget vil du bli tatt godt hånd om av vertskapet, som er i vogna for å passe på at du får en perfekt oppvarming til årets Ramaskrik.

I år blir Midtnorsk fortellerforum med på turen for å fortelle skumle historier! Eventyr, myter, sagn, sanne historier og skrøner – hva er mer passende enn å lytte til en god stemme fortelle en skummel historie, PÅ toget?

img_0804

I tillegg til dette blir det selvsagt skrekkquiz med premier og goodiebags til alle passasjerene på Ramaskriktoget! Gå for all del ikke glipp av den knallgode festivalrabatten på Ramaskriktoget;            50% rabatt på fullpris! Detaljer for booking finner du her

 

 

Advertisements

One thought on “Levende eventyr på Ramaskriktoget!

  1. Tilbaketråkk: Skrekkfilm på Oppdal stasjon | Ramaskrik Oppdal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s