«Train to Busan» åpner Ramaskrik 2016

102

Det er rett og slett en Zombie-sensasjon fra Sør-Korea som åpner årets Ramaskrik i Oppdal 20. oktober. «Train to Busan» har tatt helt av på Koreanske kinoer i sommer og solgte ikke mindre enn 10 millioner billetter de første 19 dagene på kino.
Amerikanske produsenter sikler etter remakerettighetene på filmen som tok Cannes med storm i sommer.

– Dette er den perfekte åpningsfilm for oss. Vi har skaffet oss en av årets mest omtalte skrekkfilmer til å åpne den sjette Ramaskrik. Dette er vi veldig stolte over, sier festivalsjef Morten Haagensen.
Train to Busan er en actionfylt zombiethriller som nærmest i sin helhet foregår på et tog eller en togstasjon. Vi følger passasjerne på toget mellom Seoul og Busan idet et Zombieutbrudd starter. Dette blir selvsagt en kamp på liv og død.

– Filmen er en stor og deilig blockbuster full av energi, action og spenning. Togturen har aldri gått raskere enn denne og vi gleder oss enormt til å gi publikum denne godbiten. Vi takker den norske distributøren Fidalgo for å la oss få den nasjonale premieren på Ramaskrik hele to uker før kinopremiere 4. november

Ramaskrik filmfestival arrangeres nå for sjette gang 20. – 23. oktober, og interessen for festivalen er stor. Årlig kommer det publikum fra hele Norge til Oppdal for å delta på Ramaskrik.
– Det er ekstra morsomt for oss at vi har egne Ramaskriktog fra Trondheim og Oslo når vi nå har denne åpningsfilmen. Vi lover også mer togskrekk etter hvert sier Haagensen som slipper program gradvis de neste ukene.
Nå skal vi først til filmfestivalen i Haugesund før turen går til London FrightFest for å se ny og fersk Ramaskrikaktuell skrekkfilm siste uka av august. Programmet begynner virkelig å ta form nå, sier Morten Haagensen

Vil du ha halv pris på toget til Ramaskrik? Da melder du deg på Ramaskriktoget

Advertisements

One thought on “«Train to Busan» åpner Ramaskrik 2016

  1. Tilbaketråkk: Skrekkfilm på Oppdal stasjon | Ramaskrik Oppdal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s