Ramaskrik: dag 3

12165491_10156125890275035_1984852473_o

Corin Hardy får sine Ramaskrik-votter fra Sølvi Stokkeland etter visningen av The Hallow.

Vi er over halvveis i festivalen og i går var det stor suksess med gjester på Inner Demon og The Hallow, og work in progress på Huset.

IMG_0960Lørdagen er allerede godt i gang og startet med høytlesing av skrekknoveller ved peisen på Skifer Hotell. Skuespiller Stian Hovland Pedersen leste novellene Ett-års bryllupsdag av Richard Matheson og Sladrehjerte av Edgar Allan Poe til et lydhørt publikum.

Kl 12.00 er det klart for en ny visning av Deathgasm, denne gangen med en work in progress av «insect noir» dukkefilmen Disappearing Darlings. Absolutt verdt å få med seg, selv om man kanskje så Deathgasm i går.

Trøndersk skrekkfilm blir det kl 14.00 med hele 10 gjester til stede på Grendel og kl 16.00 er det en ny visning av åpningsfilmen Shut in. Regissør Adam Schindler og produsent Erik Olsen er fremdeles tilstede og vil gi en introduksjon til filmen og svare på spørsmål etterpå.
12115726_975827189145711_2786919538499040844_nKl 18.00 er det duket for årets klassiker: A Nightmare on Elm Street. Man bør absolutt benytte muligheten for å få sett denne på det store lerretet!

Litt senere er det på med ullundertøyet og lua for en utevisning av Villmark 2 i skogen. Regissør Pål Øie, hovedrolleinnehaver Ellen Dorrit Petersen og produsent Einar Loftesnes kommer. Etterpå trekker vi inn i loungen for en Q&A og avslutter kvelden på samme sted med årets Filmquiz.

Fullt program for lørdagen! Det er bare å pakke matpakka og gjøre seg klar. God film!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s