Ramaskrik: dag 2

Første dag er vel overstått, og de som var på plass i går fikk oppleve et variert program. Ida Eldøen og Kim Marius Olsen fra produksjonsselskapet Tagline hadde tatt turen fra Trondheim for å presentere sin kortfilm Pakkeraseri; regissør Adam Schindler og produsent Erik Olsen kom helt fra LA for å vise Shut In, Ramaskriks åpningsfilm; og regissør Reinert Kiil viste sine to musikkvideoer for bandet Mortiis, den ene blodfersk.

Også i dag har vi gjester til stede på flere filmvisninger.

Adam og Erik

Adam Schindler og Erik Olsen svarte på spørsmål fra salen etter åpningsfilmen Shut In

Kl 16.00 i kinosalen får vi høre mer fra Reinert Kiil, når han vil vise oss klipp fra og fortelle om langfilmen Huset som er under produksjon. Dette blir en real festforestilling, for like etter følger filmen Inner Demon, med både regissør Ursula Dabrowsky og hovedrolleinnehaver Sarah Jeavons på plass i salen!

Etter en liten kaffepause er det bare å traske tilbake til kinosalen, der regissør Corin Hardy vil presentere sin debutfilm The Hallow kl. 18.00.

Høstens store grøsser på norske kinoer er Crimson Peak, og vi viser den selvfølgelig på Ramaskrik, i storsalen kl. 20.00. Den fikk en særdeles god anmeldelse i Adresseavisen i går, og vi gleder oss til å se om vårt publikum er enig!

Også i dag kan du velge mellom to nattfilmer – i det minste om du er over 18 år. Begge starter kl. 22.30: Den new zealandske Deathgasm er et must for metallfans og alle som liker en blanding og blod, gørr og moro, mens German Angst (18-årsgrense) egner seg best for de enda mer hardbarka.

Vi gleder oss til å ønske nye publikummere velkommen til Oppdal i løpet av kvelden, nå som helga endelig er her – og den er enda ung! Og husk å sette på vekkerklokka før du legger deg i kveld, for i morgen tidlig samles vi på Skifer hotell for å høre skuespiller Stian Hovland Pedersen lese to skrekkelige noveller for oss kl. 09.00.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s