Ramaskrik: dag 1

Da er det jammen ikke mange timer til første film ruller i gang. De første gjestene er allerede på plass og venter bare på at Spisbar skal åpne. På Kulturhuset er det en spent, men allikevel rolig stemning. Det hjelper at popcornmaskina har surret og gått i en drøy time allerede, popcornlukt hjelper alltid på humøret.

Så, hva kan man oppleve på Ramaskrik i dag?

Kl 14:00 starter festivalen forsiktig med filmene Berkshire County og Some Kind of Hate.

Kl 20:00 åpner vi festivalen med brask og bram og gjester flydd inn fra Los Angeles for å kaste glans. Åpningsfilmen er Shut In, en smart psykologisk thriller som vil fenge mange, ikke bare skrekkfilmfansen.

Kl 22:30 har regissør Reinert Kiil ankommet og presenterer sin rykende ferske kortfilm Draugr, som har fått terningskast 5 på Filmfront.no. NB! Artikkelen inneholder mange spoilere, så ikke trykk på linken som du vil bli overrasket.

Mellom filmene kan du komme å henge i vår festivallounge eller stikke på før nevnte Spisbar. De tilbyr gode priser på blodig biff til festivalens deltakere (med gule bånd), og har kanskje også andre tilbud hvis man spør.

God festival!

Shut-In-Beth-Riesgraf

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s