Velkommen til en «skrekkelig» frokost

Foto: Lasse Berre

Foto: Lasse Berre

I samarbeid med Skifer hotell inviterer vi til en ”skrekkelig” frokost. Lørdag morgen (17.10) kan du ta med deg frokosten og sette deg godt til rette ved peisen på Skifer og la skuespiller Stian Hovland Pedersen ta deg med på en skremmende reise som setter tonen for resten av dagen. Han vil lese en eller flere noveller mens du nyter din toast eller en kaffekopp. Om du ikke bor på hotellet kan du allikevel ta turen, arrangementet er gratis og Skifer spanderer kaffe.

Stian Hovland Pedersen har lang erfaring som manusforfatter og skuespiller fra Trøndelag Teater, Rabarbrateateret og en rekke kortfilmer.

Salgs- og markedssjef på på Skifer, Svein Kr. Svengaard kan fortelle at alle på hotellet gleder seg vilt til Ramaskrik, noe man jo skjønner når man ser den herlige videoen de har laget i forkant av årets festival.

– Som festivalhotell ønsker vi å legge til rette for riktig stemning rundt festivalen. Ansatte på hotellet har allerede registrert paranormal aktivitet på noen rom, og vi ser dette i sammenheng med kommende Ramaskrikfestival. Disse rommene planlegger vi å selge til dobbel pris, forklarer Svengaard spøkende.

Du kan jo spørre om du kanskje kan sjekke inn på rom 237?

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s