Frivillig i Ramaskrik?

Ramaskrik trenger fremdeles frivillige! Billettkontrollører, sjåfører, riggere, til og med en bålansvarlig har vi bruk for. Vil du hjelpe oss?

Vi trenger noen som blant annet kan kjøre en leiebil med passasjerer(regissører og skuespillere) fra Værnes til Oppdal og kjøre noe lokalt på Oppdal. Vi trenger også én person til å hente tre gjester i egen bil torsdag 15. oktober på ettermiddag/kveld. Kunne det passe deg, så ta kontakt.

Vi har også vårt eget festivaltog og vi er på utkikk etter verter til toget. Her er det en avgang fra Oslo S 15.okt kl. 14.02 og en fra Trondheim 15.okt kl. 16.18 inn til Oppdal. Her skal våre skrekkfilmentusiaster få noen goodiebags og det blir arrangert diverse aktiviteter. Som vertskap skal du gjennomføre disse aktivitetene og passe på at alt går greit. Du er serviceinnstilt, vennlig og løsningsorientert! Denne jobben er ferdig på torsdag, slik at du får hele helgen til å se film!! Og du får gratis reise til festivalen!

Infoskranken har også behov for noen flere frivillige. Her jobber du først og fremst i dagene under festivalen. Oppgavene er å sjekke billetter, feste på festivalarmbånd, svare på spørsmål om filmer, dele ut program og generelt gjøre det (u)hyggelig på kulturhuset. Man får selvfølgelig tid til å se film også. Belønning: evig takknemlighet, festivalpass og t-skjorte.

Lørdag 17. oktober skal vi vise filmer Villmark 2 ute i «villmarka». Her trenger vi en liten gjeng til å rigge og dele ut litt varm drikke, + en person til å være bålansvarlig. Altså tenne bål i tønnene våre, passe på at de brenner underveis og passe på at de er forsvarlig slukket etterpå.

Som takk for hjelpen får du selvfølgelig en haug med kudos, evig takknemlighet og pass til festivalen.

Dersom en av disse jobbene er noe du kunne tenke deg å hjelpe oss med, eller du har noen flere spørsmål, så send en epost til vår frivilligansvarlig Ingrid på ingridmb@gmail.com!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s