Årets festivalprogram er klart!

Endelig kan vi presentere hele årets festivalprogram!

I tillegg til del to av Pål Øies Villmark-univers, byr vi på trøndersk mockumentary og Norgespremiere på rykende ferske kortfilmer av våre kjente og kjære filmregissører Reinert Kiil og Fredrik Hana.

Reinert Kiil vil akkurat få ferdig kortfilmen Draugr til årets festival. Filmen er en oppfølger til Vardøger som ble vist under Kiils presentasjon på fjorårets festival. Om du ikke var der, så fortvil ikke, vi viser begge filmene! I tillegg vil Kiil komme med nye klipp fra hans kommende langfilm Huset, som dessverre ikke ble ferdig til årets Ramaskrik, men som vil ha premiere over nyttår.

Traileren til Goodnight Mommy har vært omtalt som tidenes skumleste trailer. Vi gir deg selvfølgelig hele filmen. Andre festivalsnakkiser vi har plukket med oss er German Angst, med blant annet kult-regissøren Jörg Buttgereit bak rattet, Elijah Woods barneskole-skrekk-komedie Cooties og 80-talls-nostalgitrippen Turbo Kid. Visste du forresten at ryktene om sataniske vers på heavyrock-plater spilt baklengs er helt sant? Dette og mer får du lære om i filmen Deathgasm. I den israelske horrorfilmen Jeruzalem finner man Helvetes porter ved hjelp av Googlebriller og Fredrik Hanas grindhouse-aktige Sister Hell vises bare to uker etter verdenspremieren på Fantastic Fest i Austin.

Årets åpningsfilm er amerikanske Shut in om Anna som mister sin bror, og tre tyver ser sitt snitt til å robbe huset under begravelsen. Det de ikke vet er at hun plages med agorafobi (angst for åpne plasser), og har i 10 år ikke vært utenfor husets vegger. Hun sliter så mye at når de kriminelle bryter seg inn i huset hennes klarer hun ikke å flykte ut. En mørk, spennende og en tittel som vil bli stående som en av de bedre home invasion-filmene som er produsert de senere år.

Utover dette kan vi by på utevisning, den tradisjonelle skrekkfilmquizen, spennende gjester fra inn- og utland og mye, mye mer.

LES HELE FESTIVALPROGRAMMET HER

Advertisements

One thought on “Årets festivalprogram er klart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s