The best horror movie never made!

Det er neste oppgave i konkurransen. Vi kan vel være enige i at det er en god del filmer som aldri burde vært laget, men hvilken film burde se dagens lys? Det kan være en helt original idé, en spin-off, en mash-up, en fusjon, alt er lov! Men den kan ikke eksistere fra før.

Vi vil ha tittel og tagline. Del i kommentarfeltet på Facebook, på Twitter, eller på Instagram. Husk hashtagen #ramaskrik15!! Vi belønner kreativitet med t-skjorte og alle bidrag er med i trekningen om festivalpakke for to med overnatting på Skifer hotell, reisegavekort fra NSB og festivalpass.

Lykke til!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s