Vinn full festivalpakke!

Hvis du følger oss i sosiale medier så fikk du kanskje med deg at vi hadde en konkurranse gående på Torucon i helga. Deltakerne kunne vinne t-skjorter og blir også med i trekningen om festivalpass, overnatting og reisegavekort fra NSB – alt for 2 personer!

Nå kan du også delta! Vi har flere del-premier og 3. september trekker vi altså en full festivalpakke for to personer. 

For å gjøre dette interessant for flere å delta, så skal det være flere runder, alle med forskjellig vanskelighetsgrad. I denne runden utfordrer vi deg til å lage din tolkning av filmen(e) Evil Dead. Du kan lage en videosnutt, en tegning, illustrere en scene ved hjelp av venner, dopapir, ketchup, seigmenn, hunden din eller det du måtte finne. Her er det kun fantasien som setter begrensninger! Du må selvfølgelig kun delta med egenprodusert materiale, ikke låne noe fra nettet e.l.

Del resultatet på vår facebookside (ikke på din egen side med hashtags), på Instagram (husk åpen konto og hashtag #ramaskrik15) eller på Twitter (husk hashtag #ramaskrik15).

Evil Dead-bidraget må være inne innen onsdag kl 18. På onsdag kommer også en ny oppgave!

Du kan delta så mange ganger du vil og på så mange oppgaver du vil. Å dele samme oppgave i flere kanaler øker ikke vinnersjansene dine, men vi blir veldig glade. Du må ikke svare på alle oppgavene for å kvalifisere til hovedpremien, du deltar på de oppgavene du vil. Hovedpremien trekkes 3. september. Delpremier deles ut plutselig og helt uten system.

Overnattingen er for to personer i dobbeltrom på Skifer Hotell fra 15. – 18. oktober. All reise som ikke skjer med NSB må dekkes selv.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s