En suksess!

Vi må si vi er svært fornøyde dagene som har vært. Med en publikumsøkning på 25% fra fjoråret er dette den best besøkte Ramskrik så langt. I løpet av fire dager, fra torsdag til søndag, har det blitt vist 23 filmer og 8 kortfilmer med totalt 44 forestillinger i Oppdal Kulturhus og det har vært publikummere fra fjern og nær.

– Det her har vært en fantastisk festival med et entusiastisk publikum og veldig god stemning. Vi har hatt rekordmange filmskapere på besøk og det har vært en glede å møte alle publikummere, både tilreisende og lokale, sier festivalsjef Morten.

Blant festivalens gjester var kortfilmskaper Fredrik Hana som i forrige uke vant Mèlies d’Argent på filmfestivalen i Sitges, en av verdens viktigste festivalen for fantasy og horror. Vi hadde også besøk av den etterlengtede gjesten Reinert Kiil som viste klipp fra sin kommende film Huset og filmskaper Christian Falck og musikeren Sina med klipp fra dokumentaren Blackhearts. Andre gjester var Oliver Frampton og Jennifer Handorf (The Forgotten), Alexandre Philippe (Doc of the Dead, The People vs. George Lucas), Bonita Drake. Benjamin Brook og Kalle «Charlie» Petersson (American Burger)  og nesten hele teamet bak den nye norske filmen Utburd – myten våkner. Filmregissør Pål Øie åpnet festivalen via overføring fra produksjonskontoret til Villmark 2 i Budapest.

– Når man opplever en slik suksess, må man jo bare fortsette, sier Morten Haagensen. – Derfor er det en glede å kunne invitere alle tilbake til Oppdal i 2015.
ramaskrik_stab

Oss tållåst i 2015!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s