BLACKHEARTS på Ramaskrik

Svartmetallfilmen BLACKHEARTS er under produksjon. Se eksklusive klipp, hør historien og møt filmskaperne bak dokumentaren på Ramaskrik.
SONY DSC
I tre år har de trønderske filmskaperne i Gammaglimt reist rundt på fire kontinenter for å filme personer med en uvanlig sterk lidenskap for norsk black metal. BLACKHEARTS følger tre die hard-fans fra Iran, Colombia og Hellas som alle ender opp med å få drømmen sin om å reise til Norge oppfylt, men hvordan står forventningene til svartmetallens hjemland i forhold til virkeligheten de møter?

Sina er den eneste black metal-musikeren i Iran og har i over ti år risikert sin egen frihet, kanskje også livet, for å utøve musikken han brenner for. Nå lever han i musikalsk eksil i Orkdal og kunne ikke vært mer fornøyd med det. Sina kommer til Oppdal sammen med produsent i Gammaglimt, Christian Falch. Sammen gir de oss et innblikk i dokumentaren BLACKHEARTS.

Ramaskrik viste i 2012 Gammaglimts THE EXORCIST IN THE 21st CENTURY. BLACKHEARTS skal ut på markedet i 2015.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s