Åpningsfilm og ABC’s of Death 2!

Det er med fryd i blikket og skrekk i ryggmargen vi endelig kan dele årets åpningsfilm, nemlig HOUSEBOUND! Housebound er en rykende fersk og helstøpt horrorkomedie fra New Zealand som er vanvittig gøy, skummel og uforutsigbar. En fest av en film!

I samme åndedrag kan vi røpe at vi har endelig fått spikret ABCs of Death 2. For dere som så den første filmen på Ramaskrik 2012, så kjenner dere konseptet: 26 regissører lager 26 kortfilmer om 26 forskjellige måter å dø på. Dette blir stas! 

På tide å kjøpe festivalpass kanskje…?

housebound
Housebound (New Zealand, 2014) 109 min Regi: Gerard Johnstone. Engelsk tale, utekstet
Småkriminelle Kylie Bucknell dømmes til husarrest i sitt barndomshjem etter et mislykket minibank-raid. Straffen blir ikke mindre av det faktum at hun må leve med sin overbærende motor-munn av en mor, Miriam, som er overbevist om at huset er hjemsøkt. Opprørske Kylie fnyser av mora, men begynner også å høre foruroligende hvisking i mørket, knirkende gulvplanker og merkelige dunk på natta. Har hun arvet morens fantasi eller er det faktisk noe spooky i dette huset? HOUSEBOUND er en fest av en horrorkomedie med nerve, action, gnistrende skuespillere, til tider svært skummel og en dash røde effekter. Men i den grad man kan snakke om en gledesspreder i horrorverden kunne denne glatt tatt prisen,  for dette er gøy!!
Årets åpningsfilm er en film som har bemerka seg på flere festivaler ute i den store verden siden premieren på South by Southwest i mars, og vi er stolte over å åpne Ramaskrik med Housebound.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


abcs-of-death-2-2
ABCs of Death 2 (Usa, 2014) min Regi: div Engelsk tale, utekstet
Andre film i den ambisiøse antologiserien ABCs of Death byr på ferske segmenter hentet fra verdens ledende talenter innenfor skrekkfilmsjangeren. Ideen denne gangen er hentet fra pedagogiske barneskolebøker og består også denne gangen av 26 kapitler fordelt på bokstavene i alfabetet. Med utgangspunkt i en bokstav og et ord, har regissørene fått frie tøyler til å fortelle en historie som involverer døden. Provoserende, sjokkerende og morsom, ABCs of Death 2 er en feiring av neste generasjons sjangerregissører. Noen av de medvirkende regissører denne gangen er E.L. Katz (Cheap thrills),Alejandro Brugués (Juan of the Dead), Alexandre Bustillo (Inside), Julian Gilbey (A Lonely Place to Die), Julien Maury (Among the Living) og Vincenzo Natali (Splice).

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s