Vi trenger frivillige

Det er omtrent halvannen måned igjen til Ramaskrik Oppdal er i gang og mye som skal gjøres! Vi søker derfor etter frivillige som kunne tenke seg å ta i et tak. Hvis én av de oppgavene nevnt nedenfor er aktuell for deg, så send over en epost til bente@ramaskrik.no. Det beste er at du kan stille som frivillig uansett hvor i landet du er!

Festivalkoordinator

Vi har behov for en som kan stille opp til forarbeid i Trondheim i ukene frem mot Ramaskrik. Oppgavene kan bestå av forskjellige ting som å sende ut plakater til hele landet for opphenging, følge opp gjester og bestille flybilletter, koordinere de frivillige og ha ansvar for informasjonsskranken på Oppdal. Ingen erfaring er nødvendig, men man bør greie å disponere tiden bra og jobbe selvstendig. Belønning: evig takknemlighet, festivalpass og t-skjorte, reise og opphold dekket.

Frivillige i infoskranken

De frivillige i infoskranken jobber først og fremst i dagene under festivalen. Sjekket billetter, feste på festivalarmbånd, svare på spørsmål om filmer, dele ut program og generelt gjøre det (u)hyggelig på kulturhuset er hovedoppgavene. Man får selvfølgelig tid til å se litt film også. Belønning: evig takknemlighet, festivalpass og t-skjorte.

Plakatopphengere

Vi trenger glade hjelpere rundt omkring i hele landet til å henge opp plakater i sitt nærmiljø. Du får tilsendt 7 plakater (eller flere om du vil) som du henger opp på strategiske steder der du bor. Knips et bilde og send tilbake og vips, jobben er gjort. Belønning: evig takknemlighet, en plakat til odel og eie om du vil, t-skjorte.   Høres dette ut som noe du kan bidra til? Send en epost til bente@ramaskrik.no!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s